Menu
Livet

Der er brød i ovnen

Klokke lidt i halv syv satte tre brød i ovnen. Det er ikke for at gløde familien at jeg i aftes flækkede dejen sammen og fyldte køleskabet med tre brødforme. Næ det er som brød som jeg skal have med på arbejde. I dag er det atter blevet min tur til at have fredagsbrød med. Det er faktisk første gang jeg har hjemmebag med. Normalt kører jeg op til bageren i Vissenbjerg inde jeg kører på arbejde. Men det skal jo ikke være ens hver gang.

Udover brødet, skal vi også have lidt ost, pålæg, marmelade og pålægschokolade. Jeg glæder mig allerede til klokken halv ti, for det er vi lige har tid til at stikke hovederne sammen. Det er en hyggelig tradition.

7 kommentar

 • Elizabeth H.
  24. oktober 2008 at 10:27

  Uhmm, hjembagte franskbrød.. Uhm det er mums.. Jeg misunder dine kollegaer 😀

  Reply
 • Helle K.
  24. oktober 2008 at 11:24

  Lækre brød du har i ovnen – mums 🙂

  Reply
 • Catarina
  24. oktober 2008 at 16:51

  Elizabeth
  Mine kolleger synes heldigvis det smagte. 🙂


  Helle K.
  Og der blev et til overs, så i aften står den på brød med en hod ost. 😉

  Reply
 • Perle
  24. oktober 2008 at 19:38

  Hjemmebagt er også langt bedre end bagerens 🙂

  God weekend.

  Reply
 • Catarina
  25. oktober 2008 at 07:46

  Perle
  Det var vi alle også enige om. 😀

  Reply
 • Dorthe
  26. oktober 2008 at 17:46

  Hvor er du altså flittig – og så om morgenen! Flot!

  Reply
 • Catarina
  26. oktober 2008 at 18:31

  Dorthe
  det er ikke så slemt når dejen er lavet dagen før. 😉

  Reply

Skriv en kommentar