Der er brød i ovnen

24. oktober 2008

Klokke lidt i halv syv satte tre brød i ovnen. Det er ikke for at gløde familien at jeg i aftes flækkede dejen sammen og fyldte køleskabet med tre brødforme. Næ det er som brød som jeg skal have med på arbejde. I dag er det atter blevet min tur til at have fredagsbrød med. Det er faktisk første gang jeg har hjemmebag med. Normalt kører jeg op til bageren i Vissenbjerg inde jeg kører på arbejde. Men det skal jo ikke være ens hver gang.

Udover brødet, skal vi også have lidt ost, pålæg, marmelade og pålægschokolade. Jeg glæder mig allerede til klokken halv ti, for det er vi lige har tid til at stikke hovederne sammen. Det er en hyggelig tradition.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Elizabeth H. 24. oktober 2008 at 10:27

  Uhmm, hjembagte franskbrød.. Uhm det er mums.. Jeg misunder dine kollegaer 😀

 • Reply Helle K. 24. oktober 2008 at 11:24

  Lækre brød du har i ovnen – mums 🙂

 • Reply Catarina 24. oktober 2008 at 16:51

  Elizabeth
  Mine kolleger synes heldigvis det smagte. 🙂


  Helle K.
  Og der blev et til overs, så i aften står den på brød med en hod ost. 😉

 • Reply Perle 24. oktober 2008 at 19:38

  Hjemmebagt er også langt bedre end bagerens 🙂

  God weekend.

 • Reply Catarina 25. oktober 2008 at 07:46

  Perle
  Det var vi alle også enige om. 😀

 • Reply Dorthe 26. oktober 2008 at 17:46

  Hvor er du altså flittig – og så om morgenen! Flot!

 • Reply Catarina 26. oktober 2008 at 18:31

  Dorthe
  det er ikke så slemt når dejen er lavet dagen før. 😉

 • Skriv en kommentar