Klokke lidt i halv syv satte tre brød i ovnen. Det er ikke for at gløde familien at jeg i aftes flækkede dejen sammen og fyldte køleskabet med tre brødforme. Næ det er som brød som jeg skal have med på arbejde. I dag er det atter blevet min tur til at have fredagsbrød med. Det er faktisk første gang jeg har hjemmebag med. Normalt kører jeg op til bageren i Vissenbjerg inde jeg kører på arbejde. Men det skal jo ikke være ens hver gang.
Udover brødet, skal vi også have lidt ost, pålæg, marmelade og pålægschokolade. Jeg glæder mig allerede til klokken halv ti, for det er vi lige har tid til at stikke hovederne sammen. Det er en hyggelig tradition.
- Mange tak fordi du læste med -

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–> Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.
0
7 kommentarer
Uhmm, hjembagte franskbrød.. Uhm det er mums.. Jeg misunder dine kollegaer 😀
Lækre brød du har i ovnen – mums 🙂
Elizabeth
Mine kolleger synes heldigvis det smagte. 🙂
Helle K.
Og der blev et til overs, så i aften står den på brød med en hod ost. 😉
Hjemmebagt er også langt bedre end bagerens 🙂
God weekend.
Perle
Det var vi alle også enige om. 😀
Hvor er du altså flittig – og så om morgenen! Flot!
Dorthe
det er ikke så slemt når dejen er lavet dagen før. 😉