Menu
Livet

Smådoven

Jeg er egentlig sådan lidt smådoven lige nu, der er ikke megen energi tilbage. Jeg begynder at kunne mærke, at jeg var oppe med Christian en del gange i nat og med job og et tørt kursus oven i hatten, er der ikke så meget energi tilbage at give af.

Jeg sidder faktisk og overvejer om en lille løbetur vil få energiniveauet op, men jeg er ikke helt overbevist. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Madame
  30. oktober 2008 at 07:37

  Når man har det sådan, som du havde i går eftermiddags, synes jeg, man får ny energi ved at komme ud i luften og enten løbe eller bare gå en lang tur. Jeg håber du kom lidt ud, Catarina, for det er hårdt at skulle op om natten, når børnene er syge …

  Reply
 • Catarina
  30. oktober 2008 at 09:49

  Madame
  Jeg nøjes med en lille fotorunde ude og inde. Der var ikke mere at give af. 😉

  Reply

Skriv en kommentar