Smådoven

29. oktober 2008

Jeg er egentlig sådan lidt smådoven lige nu, der er ikke megen energi tilbage. Jeg begynder at kunne mærke, at jeg var oppe med Christian en del gange i nat og med job og et tørt kursus oven i hatten, er der ikke så meget energi tilbage at give af.

Jeg sidder faktisk og overvejer om en lille løbetur vil få energiniveauet op, men jeg er ikke helt overbevist. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Madame 30. oktober 2008 at 07:37

    Når man har det sådan, som du havde i går eftermiddags, synes jeg, man får ny energi ved at komme ud i luften og enten løbe eller bare gå en lang tur. Jeg håber du kom lidt ud, Catarina, for det er hårdt at skulle op om natten, når børnene er syge …

  • Reply Catarina 30. oktober 2008 at 09:49

    Madame
    Jeg nøjes med en lille fotorunde ude og inde. Der var ikke mere at give af. 😉

  • Skriv gerne en kommentar