Mens de to herre her i huset spiste porretærte, lavede jeg mig en portion mannagrød. En god og lind grød som maven vil have godt af. Nu dufter hele huset af kanel og det er lige før jeg kommer i julestemning. Må vist hellere få luftet ud. 😉
Ældre indlæg
Ledige pladser
Nyere indlæg
4 kommentar
et cetera
30. oktober 2008 at 18:17Nørj, hvor er det længe siden at jeg har fået manna-grød. Jeg kan faktisk slet ikke huske hvornår det var sidst – men vi taler år-tier her – og jeg kommer pludselig i tanke om at jeg faktisk elskede det – med kanelsukker på 🙂
Catarina
30. oktober 2008 at 18:50et cetera
Det er næsten lige så godt som rissengrød og meget hurtiger at lave. Jeg spiser det nu med en smørklat i også 🙂
Pia
30. oktober 2008 at 22:11Mannagrød, hvad er det lige det er?
Catarina
31. oktober 2008 at 08:07Pia
Det er mannagrun som bliver kogt til grød med mælk. Grøden drysses med kanel og sukker, samt en smørklat, ligesom rissengrød. 😀