Menu
Livet

En duft af kanel

Mens de to herre her i huset spiste porretærte, lavede jeg mig en portion mannagrød. En god og lind grød som maven vil have godt af. Nu dufter hele huset af kanel og det er lige før jeg kommer i julestemning. Må vist hellere få luftet ud. 😉

4 kommentar

 • et cetera
  30. oktober 2008 at 18:17

  Nørj, hvor er det længe siden at jeg har fået manna-grød. Jeg kan faktisk slet ikke huske hvornår det var sidst – men vi taler år-tier her – og jeg kommer pludselig i tanke om at jeg faktisk elskede det – med kanelsukker på 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. oktober 2008 at 18:50

  et cetera
  Det er næsten lige så godt som rissengrød og meget hurtiger at lave. Jeg spiser det nu med en smørklat i også 🙂

  Reply
 • Pia
  30. oktober 2008 at 22:11

  Mannagrød, hvad er det lige det er?

  Reply
 • Catarina
  31. oktober 2008 at 08:07

  Pia
  Det er mannagrun som bliver kogt til grød med mælk. Grøden drysses med kanel og sukker, samt en smørklat, ligesom rissengrød. 😀

  Reply

Skriv en kommentar