En duft af kanel

30. oktober 2008

Mens de to herre her i huset spiste porretærte, lavede jeg mig en portion mannagrød. En god og lind grød som maven vil have godt af. Nu dufter hele huset af kanel og det er lige før jeg kommer i julestemning. Må vist hellere få luftet ud. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply et cetera 30. oktober 2008 at 18:17

  Nørj, hvor er det længe siden at jeg har fået manna-grød. Jeg kan faktisk slet ikke huske hvornår det var sidst – men vi taler år-tier her – og jeg kommer pludselig i tanke om at jeg faktisk elskede det – med kanelsukker på 🙂

 • Reply Catarina 30. oktober 2008 at 18:50

  et cetera
  Det er næsten lige så godt som rissengrød og meget hurtiger at lave. Jeg spiser det nu med en smørklat i også 🙂

 • Reply Pia 30. oktober 2008 at 22:11

  Mannagrød, hvad er det lige det er?

 • Reply Catarina 31. oktober 2008 at 08:07

  Pia
  Det er mannagrun som bliver kogt til grød med mælk. Grøden drysses med kanel og sukker, samt en smørklat, ligesom rissengrød. 😀

 • Skriv en kommentar