Menu
Livet

Så blev jeg så klog

World Of Warcraft også kaldet wow og Battlefield 2142 er de spil Christian og han kammerater foretrækker at spille. Når kammeraterne ikke lige er ved siden af, foregår snakken over Skype. De bruger kun Messenger til chat, ikke til at snakke over, selvom det jo sagtens kunne lade sig gøre. Hvorfor, fordi Skype ikke skratter og lyden er meget mere klar.

Jeg bruger også selv Skype indimellem, men har aldrig prøvet at snakke over Messenger, det behøver jeg så heller ikke nu kan jeg forstå. Man bliver så klog af at snakke med teenagere. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Anne, Mandagspigen
  30. oktober 2008 at 19:11

  ja tak, der (teenagerne) bliver man hurtigt hægtet af…jeg sidder lige under Jeppes værelse og der bliver da godt nok hamret i tastaturet…og han har eller været gået helt kold i et par dage…hans computer brændte sammen, så surt opsparede penge måtte hentes til indkøb af ny…. 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  30. oktober 2008 at 19:11

  Jeg kan godt fornemme at mine børn er ved at være “gamle”. Jeg husker da jeg fik ICQ, og der blev afholdt den første lan fest i mit hjem. Hvis jeg ville have gang i El-kedlen, måtte jeg spørge pænt, det tog nemlig strømmen, du kan tro det ikke var populært, tænk hvis de sad og spillede wow eller Fifa.

  Vi lærer meget af børnene/teenagerne, det er skønt at have et åben sind, og være ung med de unge.

  Reply
 • Dorthe
  30. oktober 2008 at 21:24

  Jeg har to teenagere så mit hjem rummer også diverse elektroniske remedier og kommunikationskanaler…. man skal ikke sove i timen for at kunne følge med…

  Reply
 • Helle K.
  31. oktober 2008 at 07:23

  Det lyder som hjemme hos mig 🙂 Bortset fra, at jeg aldrig har prøvet at skype eller messenger for den sags skyld, jeg snakker jo aldrig med nogen 😉

  Reply
 • Madame
  31. oktober 2008 at 07:59

  Det er sjovt, at vi bare skal spørge vores unger, hvis vi vil vide noget om fx Skype og Messenger – ungerne opsnapper alt det nye hurtigt og nemt og leger sig bare frem. Jeg må altså også i gang med Skype nu :o)

  Reply
 • Catarina
  31. oktober 2008 at 08:05

  Anne
  Aii hvor træls for Jeppe. Det er træls at skulle hæve af egne penge. 😆 Det er helt sjovt at opleve hvordan de går som løver i bur, når pc’en ikke er tilgængelig.

  Sjovt nok at mangle på pc i sommer ferien, ikke noget problem. 🙂


  Karin
  ICQ, det kan jeg også godt huske, men jeg kendte kun to som også havde det, så jeg brugte det ikke så meget.

  Wauw at LAN ligefrem snuppede al strømmen, det er for vildt. 😀


  Dorthe
  Nej man skal være vågen for at følge med, må dog indrømme at jeg er ved at sløve lidt af på den. Jeg venter til jeg får brug for noget, så spørger jeg. 😉


  Helle K.
  Det kan være du en dag skal have en bette kursus, så du kan sige at du har prøvet det. 😆

  Reply
 • Catarina
  31. oktober 2008 at 08:06

  Madame
  Det er da rart at vi ikke behøver at gå så langt for at få svar og hjælp. 😉

  Reply

Skriv en kommentar