Tandløst gab

30. oktober 2008

Min orkide er blevet et yndet motiv når jeg øver med mit makro objektiv. Det er helt utroligt så smuk sådan en orkide er tæt på. Man kan godt foranlediges til at tro at det er stort dyrs tandløse gab, man kikker på.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply anjoe 30. oktober 2008 at 13:29

  Jeg har altid syntes, at orkideer er grimme, men som træning udi fototræning kan jeg se dens værdi. Flotte skud, du har taget 😉

 • Reply Catarina 30. oktober 2008 at 14:37

  Anjoe
  Tak skal du have. Før i tiden kunne jeg heller ikke lide dem, men de senere år er jeg begyndt at kunne lide dem, men kun én plante ad gange. 😀

 • Reply Karolina 30. oktober 2008 at 16:46

  Jeg kan se det går rigtig godt meddin macro 🙂

 • Reply Catarina 30. oktober 2008 at 17:12

  Karolina
  Lidt frem går det da. Jeg glæder mig til det bliver forår og der kommer masser af insekter. 😀

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.