Kong frost

31. oktober 2008

Så er det sidste dag i efteråret, i morgen er det vinter, i hvert fald hvis jeg regner med kalenderen. Frosten har god allerede besøgt os kunne jeg mærke, for da jeg for lidt siden var ude i haven for at få lidt frisk luft, da knasede græsset under træskoene.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Perle 31. oktober 2008 at 17:28

  Dunjakken er også allerede taget i brug. Dejligt med en lun jakke der svøber tæt omkring kroppen.

  God weekend Catarina 🙂

 • Reply Catarina 31. oktober 2008 at 19:11

  Perle
  Det er slet ikke for tidligt at tahe den lune frakke frem. Jeg har også gjort det. 🙂

  God weekend til dig også. 😉

 • Reply Karin - Abildjyden 1. november 2008 at 11:17

  Det er en smukt billed, præcis som her til morgen, lige nu skinner solen, og temp. er 2 grader.

  Jeg undre mig lidt, i min kalender er det dec. jan. feb. der er vinter, marts, april og maj er forår, juni, juli, august er sommer, sept. okt, nov. efterår. Altså de fire årstider er delt op med 3 mdr. værd.

  Jeg er født i februar og har altid hørt jeg er vinterbarn. Hvis jeg er fejl på den, er jeg meget lydhør.

  Kram fra Karin

 • Reply Catarina 1. november 2008 at 11:48

  Karin
  Din kalender er ok, det er rigtigt at vinteren er fra december til og med februar. Men “min” kalender er det vinter fra november til og med februar. 😉 Jeg ved det er fjollet, men jeg synes ikke efteråret er mere end to måneder derefter er det vinter i mit hovede. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar