Kong frost

31. oktober 2008

Så er det sidste dag i efteråret, i morgen er det vinter, i hvert fald hvis jeg regner med kalenderen. Frosten har god allerede besøgt os kunne jeg mærke, for da jeg for lidt siden var ude i haven for at få lidt frisk luft, da knasede græsset under træskoene.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Perle 31. oktober 2008 at 17:28

  Dunjakken er også allerede taget i brug. Dejligt med en lun jakke der svøber tæt omkring kroppen.

  God weekend Catarina 🙂

 • Reply Catarina 31. oktober 2008 at 19:11

  Perle
  Det er slet ikke for tidligt at tahe den lune frakke frem. Jeg har også gjort det. 🙂

  God weekend til dig også. 😉

 • Reply Karin - Abildjyden 1. november 2008 at 11:17

  Det er en smukt billed, præcis som her til morgen, lige nu skinner solen, og temp. er 2 grader.

  Jeg undre mig lidt, i min kalender er det dec. jan. feb. der er vinter, marts, april og maj er forår, juni, juli, august er sommer, sept. okt, nov. efterår. Altså de fire årstider er delt op med 3 mdr. værd.

  Jeg er født i februar og har altid hørt jeg er vinterbarn. Hvis jeg er fejl på den, er jeg meget lydhør.

  Kram fra Karin

 • Reply Catarina 1. november 2008 at 11:48

  Karin
  Din kalender er ok, det er rigtigt at vinteren er fra december til og med februar. Men “min” kalender er det vinter fra november til og med februar. 😉 Jeg ved det er fjollet, men jeg synes ikke efteråret er mere end to måneder derefter er det vinter i mit hovede. 🙂

 • Skriv en kommentar