Menu
Livet

Med venlig hilsen Hotline

Kære Hotline

Sidste år opgraderede jeg fra Kæreste 7.0 til Kone 1.0 og bemærkede, at det nye program straks begyndte at kræve, at jeg installerede Børn 1.1, 1.2 og 1.3. Det tog en masse tid og brugte en masse ressourcer. Det stod der ikke noget om i produktspecifikationen for programmet. Oven i købet installerede Kone 1.0 sig selv i alle andre programmer og dukker straks op, når jeg starter computeren, og det overvåger alle mine aktiviteter.

Gamle programmer såsom Pokeraften 10.3, Drukfest 2.5 og Søndagsfodbold 5.0 virker ikke mere. Når jeg prøver at køre dem, får jeg beskeden: «Du har begået en ulovlig handling. Luk straks alle programmer, der ikke understøttes af Kone 1.0». Det er umuligt for mig at holde Kone 1.0 i baggrunden, mens jeg forsøger at bruge nogle af mine yndlingsprogrammer.

Jeg overvejer at gå tilbage til Kæreste 7.0, men jeg kan ikke engang afinstallere Kone 1.0.

Kan I hjælpe mig?
På forhånd tak.
Den forvirrede og frustrerede bruger

Svar fra Hotline:

Kære forvirrede og frustrerede bruger

Dit problem er meget almindeligt, og mange klager over det samme.

Problemet skyldes hovedsagligt en misforståelse. Der er mange mænd, der opgraderer fra Kæreste 7.0 til Kone 1.0, fordi de tror, at Kone 1.0 hovedsagligt er et nytte- og underholdningsprogram. Der tager de fleste fejl!

Kone 1.0 er et styresystem, der er designet til at styre alt. Det er umuligt at fjerne Kone 1.0 for at vende tilbage til Kæreste 7.0, når Kone 1.0 først er installeret. Nogle har prøvet at installere Kæreste 8.0 eller Kone 2.0, men de endte med at have flere problemer, end de før havde med Kone 1.0.

Vi anbefaler at du beholder Kone 1.0 og får det bedste ud af situationen. Systemet vil køre helt perfekt, så længe du tager hele ansvaret for alle almindelige programfejl, lige meget hvad de skyldes. Det bedste du kan gøre er straks at skrive: UNDSKYLD, før styresystemet vender tilbage til normal.

Kone 1.0 er et storartet program, men det kræver en høj grad af vedligeholdelse. Du kan overveje at købe mere software for at forbedre ydeevnen.

Vi anbefaler www.romantiske-gaver.dk 3.0, Chokolade 5.0 eller i ekstreme tilfælde softwarepakken Pels 2000.

Men du må under ingen omstændigheder installere Veninde i Miniskørt 3.3! Dette program understøttes ikke af Kone 1.0 og vil resultere i, at Kone 1.0 afinstallerer sig selv og samtidig fjerner ca. 50 pct. af systemressourcerne. Veninde i Miniskørt 3.3 er i øvrigt et program, der kræver store systemressourcer og vil derfor ikke kunne køres med den begrænsede kapacitet, der er tilbage, efter at Kone 1.0 har afinstalleret sig selv.

Med venlig hilsen Hotline

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Leif
  31. oktober 2008 at 19:52

  Og det er garanteret baseret på en rigtig historie 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  31. oktober 2008 at 22:41

  Catarina – Åh nej, jeg holder ellers meget af veninder i miniskørter! Suk, på mandag skal jeg gå fra XP til Vista!
  Din beskrivelse oser af humor; – men lidt ræd bliver jeg
  alligevel 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  1. november 2008 at 01:09

  Hhmm – vil tro du har fundet det på nettet. Du er vel Kæreste 7.0 og problemet er Kone 1.0.
  Jeg kan tage fejl, så kan du søge svaret på worldofwisdom.dk
  😉

  Reply
 • Olines
  1. november 2008 at 06:44

  Den er sjov og tankevækkende! Tak for et godt grin.

  Reply
 • Catarina
  1. november 2008 at 07:33

  Leif
  Ja det skulle ikke undre mig. 😆


  Søren (Kbh)
  Du må hellere passe på. 😀

  Ovenstående fik jeg i en mail den anden dag. Jeg vil regne med jeg er kæreste 7.0, men det er der jo ingen det helt ved med sikkerhed, vel. 😉


  Olines
  Jeg grinede også højlydt da jeg læste den, den er nemlig sjov med et snert af alvor. 🙂

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  1. november 2008 at 07:44

  tø hø 🙂 dejligt grin sådan en tidlig søndag morgen

  Reply
 • Catarina
  1. november 2008 at 07:59

  Anne
  Ja ikke. 😆

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  1. november 2008 at 10:53

  Tak for et dejlig grin…
  Må straks vise den til kæresten…. Eller nej, på den anden side, så opgradere han måske ikke til kone 1.0…

  Reply
 • Catarina
  1. november 2008 at 11:03

  Valdemarsro.dk
  Velbekomme – nej vent heller med at vise ham den til efter han har opgraderet. 😆

  Reply
 • Marina
  2. november 2008 at 20:07

  Fantastisk. Jeg nærmest græd af grin.

  Også tak for de mange dejlige billeder på din side.

  Reply
 • Catarina
  3. november 2008 at 06:18

  Marina
  Velkommen til siden her og tak for rosen til mine billeder. 🙂

  Jeg hygge mig også over den, da jeg læste den for første gang. 😉

  Reply

Skriv en kommentar