Sådan ok

31. oktober 2008

Jeg døjer stadig med ryggen og kvalmen og hovedpinen skal åbenbart også i dag være min følgesvend. Jeg håber på at de tabletter jeg lige har indtaget, kan tage toppen af hovedpinen. Jeg er ærlig talt lidt træt af, at jeg ikke kan komme på arbejde, men lige nu er det altså ikke muligt, for jeg vil jo heller ikke risikere at smitte andre.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Søren (KBH) 31. oktober 2008 at 11:37

  Rigtig god bedring. Få hvilet ud. Naturens børn er gode til det:)
  http://padronel.files.wordpress.com/2008/10/clip-image00330.jpg

 • Reply Catarina 31. oktober 2008 at 14:09

  Søren
  Tak skal du have. Fedt billede af total afslapning. 🙂

 • Skriv en kommentar