Sådan ok

31. oktober 2008

Jeg døjer stadig med ryggen og kvalmen og hovedpinen skal åbenbart også i dag være min følgesvend. Jeg håber på at de tabletter jeg lige har indtaget, kan tage toppen af hovedpinen. Jeg er ærlig talt lidt træt af, at jeg ikke kan komme på arbejde, men lige nu er det altså ikke muligt, for jeg vil jo heller ikke risikere at smitte andre.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Søren (KBH) 31. oktober 2008 at 11:37

  Rigtig god bedring. Få hvilet ud. Naturens børn er gode til det:)
  http://padronel.files.wordpress.com/2008/10/clip-image00330.jpg

 • Reply Catarina 31. oktober 2008 at 14:09

  Søren
  Tak skal du have. Fedt billede af total afslapning. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar