Sådan ok

31. oktober 2008

Jeg døjer stadig med ryggen og kvalmen og hovedpinen skal åbenbart også i dag være min følgesvend. Jeg håber på at de tabletter jeg lige har indtaget, kan tage toppen af hovedpinen. Jeg er ærlig talt lidt træt af, at jeg ikke kan komme på arbejde, men lige nu er det altså ikke muligt, for jeg vil jo heller ikke risikere at smitte andre.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Søren (KBH) 31. oktober 2008 at 11:37

  Rigtig god bedring. Få hvilet ud. Naturens børn er gode til det:)
  http://padronel.files.wordpress.com/2008/10/clip-image00330.jpg

 • Reply Catarina 31. oktober 2008 at 14:09

  Søren
  Tak skal du have. Fedt billede af total afslapning. 🙂

 • Leave a Reply