Dobbelt backup

1. november 2008

Så er jeg med igen. Jeg har fået taget backup af hele bloggen og desuden har jeg taget backup af hele harddisken. Ikke nok med at det hele er kørt over på en ekstern harddisk, nææ, her operere vi med to harddiske. Vi går med både livrem og seler, efter vores uindbudte besøg i september.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Charlotte Illum Larsen 1. november 2008 at 13:56

  Nu kan du sove roligt – der er back-up og intet kan gå galt.. jeg vil straks gøre det samme. Hilsner fra Ærø

 • Reply Catarina 1. november 2008 at 14:39

  Charlotte Illum Larsen
  Velkomme til siden her. 🙂

  Ja det er rart ikke at skulle spekulere over om alle ens dataer forsvinder. n gang er mere end nok.

  Ærø, der har leg i mange år godt ville over, jeg er bare ikke nået dertil endnu. Har en kollega som er fra Ærø, dejlig accent. 😉

 • Reply Madame 2. november 2008 at 08:08

  Det lyder klogt! Det gør jeg også på jobbet, så det burde jeg også gøre herhjemme. Harddisken står faktisk i skabet lige klar til brug 🙂

 • Reply Catarina 2. november 2008 at 08:18

  Madame
  Så må du hellere tage den ud af skabet sætte den til. 🙂

  Jeg lavede også backup før, men ikke dobbelt. Men backup hver måned, det laver jeg.

 • Skriv en kommentar