En lækker steg

Jeg har lige sat ”søndagsstegen” over blus, den småbobler i en blanding af øl og vand. Den får lov til at stå i 3-4 timer inden grøntsagerne kommes i.

Til sidst, når alle grøntsagerne og kartoflerne er færdig, tages det hele op og jeg lever stegeskyen om til en vidunderlig sovs, som jeg ved vil passe aldeles godt til stegen. Jeg får plusser i mor og kæreste bogen i dag, det er jeg helt sikker på.

Sådan en omgang grydesteg er lig med vintermad her i huset. Ikke sådan at forstå at vi får det hver weekend, men et par gange eller tre sådan i løbet af vinteren, bliver huset fyldt af stegens liflige duft. Umm det bliver en lækker steg. Jeg kan næsten ikke vente. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
9 thoughts on “En lækker steg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.