Jeg har lige sat ”søndagsstegen” over blus, den småbobler i en blanding af øl og vand. Den får lov til at stå i 3-4 timer inden grøntsagerne kommes i.
Til sidst, når alle grøntsagerne og kartoflerne er færdig, tages det hele op og jeg lever stegeskyen om til en vidunderlig sovs, som jeg ved vil passe aldeles godt til stegen. Jeg får plusser i mor og kæreste bogen i dag, det er jeg helt sikker på.
Sådan en omgang grydesteg er lig med vintermad her i huset. Ikke sådan at forstå at vi får det hver weekend, men et par gange eller tre sådan i løbet af vinteren, bliver huset fyldt af stegens liflige duft. Umm det bliver en lækker steg. Jeg kan næsten ikke vente. 😉
9 kommentar
Elizabeth H.
1. november 2008 at 15:45uhmm, det ser lækkert ud. Det giver et flot farvespil, når jeg ser grøntsagerne.. Uhmm en god steg, det er ikke noget at kimse af.
Elizabeth
Catarina
1. november 2008 at 15:59Elizabeth
Grøntsager skal der til og jeg kan love dig her dufter nu. 🙂
Madame
2. november 2008 at 08:06Det lyder bare så lækkert, Catarina! Det må vi prøve at lave her også …
Catarina
2. november 2008 at 08:15Madame
Det er rigtig vinterrmad. 😉
Hege
2. november 2008 at 10:19Det så da utrolig lekkert ut. Vi laget noe som lignet i går, – en liten elgstek stekt i gryte. Det gir så god saus, – namse!
Catarina
2. november 2008 at 14:28Hege
Umm det lyder godt, det har jeg aldrig smagt før, hvordan smager det, lidt a la dådyr?
Ja sovsen fra grydestege, der er altså bare fenominale. 🙂
Leif
2. november 2008 at 21:52Den ser altså lækker ud, to bad at man ikke lige har fået en invitation til at spise med og er i nærheden af Fyn 🙂
Catarina
3. november 2008 at 06:16Leif
Du skulle have været velkommen. Der var mere end rigeligt. 😀
Helle K.
3. november 2008 at 09:13DU er en lækker steg – og så kan du også lave mad 😉