Dun og fjer

.. var hvad det blev til på denne søndag. En ny hovedpude til os hver, to rullemadrasser, et par skjorter til Søren og mandelgaver til de næste tre år, var udbyttet af denne søndagsshopping tur. Faktisk ret kedelig hvis jeg skal se sådan “teknisk” på det. Fotoforhandleren i Kolding Storcenter er ikke særlig inspirerende, så hellere en Click forretning, der er da i det mindste ret så mange objektiver og andet meget tiltalende udstyr.

Jeg kan i det mindste se frem til jeg skal i seng, for der i sengen ligger den nye hovedpude og venter på at blive indviet. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Dun og fjer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.