Dun og fjer

2. november 2008

.. var hvad det blev til på denne søndag. En ny hovedpude til os hver, to rullemadrasser, et par skjorter til Søren og mandelgaver til de næste tre år, var udbyttet af denne søndagsshopping tur. Faktisk ret kedelig hvis jeg skal se sådan “teknisk” på det. Fotoforhandleren i Kolding Storcenter er ikke særlig inspirerende, så hellere en Click forretning, der er da i det mindste ret så mange objektiver og andet meget tiltalende udstyr.

Jeg kan i det mindste se frem til jeg skal i seng, for der i sengen ligger den nye hovedpude og venter på at blive indviet. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Madame 2. november 2008 at 17:10

  Det lyder lækkert med en ny hovedpude og rullemadrasser til jer begge! Men det var synd, at du blev skuffet over fotohandleren – ja så hellere en Click-forretning :o)

 • Reply Catarina 2. november 2008 at 18:00

  Madame
  Ja det var ikke så ringe endda. I Click er de mere end villige til at tage tingene ud af glasmontrerne og disse står også så man kan gå tæt på og kikke. I Kolding er alt også i glasmontre men disser er placeret bag skranken. 😐

 • Reply Leif 2. november 2008 at 20:51

  Jeg synes endda, at jeg har læst at Click forretningerne er villige til ligefrem at udlåne nogle gode objektiver 🙂

 • Reply Catarina 3. november 2008 at 06:13

  Leif
  Ja sådan er de nogle steder. 😉

 • Skriv en kommentar