Søndagsåben

2. november 2008

I dag holder butikkerne åben og jeg tror at Søren og jeg drager af sted, for at se om de skulle have noget som vi ikke lige vidste vi stod og manglede. Nej, faktisk vil jeg ud og have fat i en pilates bold som jeg kan sidde på ind imellem. Og så kan det da godt vejre at fotohandleren også får besøg af mig, men jeg skal kun kikke og måske lade mig inspirer. 🙂

Nu vil jeg lige sidde og nyde den sidste kop kaffe og så bliver badeværelset det første der får besøg af mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karolina 2. november 2008 at 09:15

  Jeg nyder også min kaffe og overvejer at tage ud. At besøge fotohandleren er altid en god idé 😉
  Du må have en dejlig søndag

 • Reply Madame 2. november 2008 at 09:46

  God fangst, Catarina – det lyder spændende. Ja, du skal kun kigge hos fotohandleren :o)

 • Reply Karin - Abildjyden 2. november 2008 at 11:19

  Det glæder mig du har besluttet dig for at købe en pilates bold. Hvis du finder en til en rimelig pris, så sig lige til, måske er de ikke så dyre, for min skal bare skiftes, og jeg kan bare ikke undvære den.

 • Reply Catarina 2. november 2008 at 14:32

  Karolina
  Ved sådan en fotoforhandler findes der altid noget interessant. 😀


  Madame
  Tak skal du have, fik dog kun ”kedelige” ting i nettet. 😉


  Karin
  Jeg fandt desværre ikke nogen som passede til min højde. Jeg var endda i to sportsforretninger. Men jeg vel lede videre. 😉

  Jeg skal nok sige til hvis jeg finder én til en ok pris-

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.