Udviklingssamtale

5. november 2008

Det er en genial opfindelse, sådanne samtaler. Jeg har lige været til min. Den gik godt, jeg fik sat ord på sammenarbejdet med chefen og med mine øvrige kollegaer. Desuden her det også her jeg kan sige hvad jeg ikke synes jeg gider beskæftige mig med og hvilke opgaver jeg meget gerne vil have. Selvfølgelig er der altid opgaver som er en smule for rutine præget, men det er der nok alle steder.

Jeg fik også at vide, at hvis jeg stadig ville, ville min stilling, som nu er en trainee stilling, blive en fast, når jeg til marts er færdig. Alt i alt en god samtale!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Therese 5. november 2008 at 14:22

  Det lyder dejligt ! Tillykke med det 🙂

 • Reply Catarina 5. november 2008 at 14:34

  Therese
  Tuside tak skal du have. 😀 (Faktisk har jeg arbejdet i firmaet i 8 år, men begyndte på denher trainee stilling for sanrt 2 år siden, for at få papir på det jeg kan.)

 • Reply Marina 5. november 2008 at 14:43

  Tillykke. Det er altid fedt at få at vide at man er værdsat.

 • Reply Karolina 5. november 2008 at 15:20

  Tillykke med samtalen 😉 Må jeg spørge hvad er det du beskæftiger dig med?

 • Reply Elizabeth H. 5. november 2008 at 15:27

  Tillykke med mus’en (medarbejder-udviklings-samtalen). Jeg har altid haft “kriller” i maven, når jeg skulle til mine. Men det har altid været godt at gå derfra. En ny indsigt eller bekræftelse. Det er en god opfindelse! Tillykke med at du (igen?) bliver fastansat 🙂

 • Reply Marianne 5. november 2008 at 17:06

  Selvfølgelig fristes jeg til at sige, men intet er en selvfølge her i livet. Godt du fik sat ord på og godt at der lyttes – det er ikke alle steder at det sker

 • Reply Catarina 5. november 2008 at 18:11

  Marina
  Tak skal du have – ja det er dejlig viden. 😉


  Karolina
  Tak skal du have. 😉 Jeg arbejder med international marketing.


  Elizabeth
  Tak du. 🙂 Der er jeg lidt modsat di – jeg glæde mig faktisk til den og har altid gjort. Da det er en god lejlighed for at side sin mening. 😉


  Det er det gode ved min chef – hun formår at lytte og også vejlede hvis det er nødvendigt.

 • Reply Hege 5. november 2008 at 19:04

  Så hyggelig.

 • Reply Karolina 5. november 2008 at 19:47

  International marketing? Det lyder bare sejt. 😉

 • Reply Catarina 5. november 2008 at 19:54

  Karolina
  Det er faktisk også ret sjovt. 😀

 • Reply Perle 5. november 2008 at 20:32

  Tillykke med den gode samtale. Synes denne årlige opfølgning er rigtig vigtig for både medarbejder og arbejdsgiver. En god og konstruktiv samtale, hvor man får vendt positive som mindre positive emner. Et sted, hvor en gensidig respekt er på bordet.

  Jeg er som dig også rigtig glad for mine samtaler. Forbereder mig godt inden, så jeg få alt væsentligt med. Jeg søger sparring og samarbejde og bruger muligheden til, at ytre mig om det som ligger mig på sinde. Intet for stort, intet for småt.

  🙂

 • Reply Catarina 6. november 2008 at 05:56

  Perle
  Forberedelse er nemlig et vigtigt element, for at for så meget ud af sådan en samtale på.

  Både chefen og jeg havde begge forberedt os godt. Dejligt!

 • Reply Helle K. 7. november 2008 at 07:59

  Tillykke det er da fedt, at stillingen stadig vil være din næste år – når du er færdig med din uddannelse 🙂

 • Reply Catarina 7. november 2008 at 16:25

  Helle K.
  Ja det er ok. de ved jo også hvad de har 😎

 • Reply Karin - Abildjyden 8. november 2008 at 15:31

  Det er altid udviklende at være til disse samtaler. Det at forberede sig, her kommer der tanker frem der altid ligger bagest, tankerne er også, vil jeg blive her, vil jeg videre, kan jeg se mig selv her om 1 år, 5 år, 10 år, 25 år.
  Ser arbejdsgiveren mig, som den person jeg er, eller?????

  Det er altid dejligt at vide man er værdsat mundtlig, håber så også det kan ses den sidste dag i måneden, på det tal der er i plus på bankbogen, her skal der også være enighed, for at alt er lyst og godt.

  Jeg ved godt at en dejlig arbejdsplads, gode kollegaer, gode udviklings muligheder, ofte kan gøre at enigheden om lønnen kan tilpasses.

  Nyd du er vellidt, nyd du har en sikkerhed, når uddannelsen er i hus, dog skal du huske, hvis du vil mere, så tag udfordringen op, du har kvalifikationerne.

 • Reply Catarina 8. november 2008 at 16:27

  Karin
  Jeg har gjort mig alle de tanker som du nævner, for det er vigtigt at tage stille inden sådan en samtale, men tak for påmindelsen. 😉

  Selvom jeg er tranee, er min løn det ikke. Både firmaet og jeg, er udmærket klar over hvad jeg er værd og de ved også at jeg ikke behøver at arbejde der. Så når vi lønforhandlingen (som foregår hvert år i december) kommer så er jeg ikke nervøs for udfaldet. 🙂

 • Leave a Reply