Av for f…..

6. november 2008

Jeg havde nogle kartofler, gulerødder og et selleri som skulle bruges. Suppe lå lige til højrebenet og sådan blev det. Jeg gik kækt i gang med at skrælle og snitte grøntsagerne lige indtil kniven valgte at skære en lille luns af min tommelfinger. Det var ikke fordi det gjorde vanvittigt ondt lige da det skete, men nu, nu dunker det da godt nok lige lidt. Pisosse!

PS. Suppen blev rigtig god og cremet, trods alt. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Inge 6. november 2008 at 18:19

  Den har vel også kogt på lidt kød 🙂

 • Reply Catarina 6. november 2008 at 18:34

  Inge
  Nåå ja det var defor den smagte så godt. 😆

 • Reply Pernille 6. november 2008 at 18:50

  av av av … det gør helt ondt bare at tænke tanken 🙂

 • Reply Catarina 6. november 2008 at 19:36

  Pernille
  Det er ved at fortage sig nu, men nu er “tutten” bare ret øm. 😉

 • Reply Madame 7. november 2008 at 10:45

  Øv, det var synd! Det dunker så pokkers meget, jeg kender det godt. Jeg håber, fingeren har det bedre i dag, Catarina …

 • Reply Marianne 7. november 2008 at 13:17

  Det nummer laver jeg så tit – de kalder mig snitteren i familien…Det blev vist en fyldig suppe 🙂

 • Reply Pia 7. november 2008 at 14:28

  Fy for satan da, det gør bare alt for ondt bagefter og så tar det så pokkers lang tid før den er “hel” igen:(

 • Reply Catarina 7. november 2008 at 16:23

  Madame
  Det går faktisk meget bedre. Og den er begyndt at hele. 😉


  Marianne
  Snitteren – det ender vel med at jeg også får det øgenavn. 😉


  Pia
  Det er ved at hele, nok fordi jeg allerede har hevet plasteret af. 🙂

 • Skriv en kommentar