Sjov i mørket

7. november 2008

Det er snart helt mørkt når jeg kommer hjem fra arbejde. Den smule lys der er når jeg tager på arbejde er også ved at være på retur. Men derfor kan jeg jo godt prøve at tage billeder udenfor. Ikke fordi der er så meget at se, men sjovt er det dog også lidt koldt, når man som jeg, glemte at tage en trøje på.

moerkt

Søren sagde:

hvis vi satte noget ugyggeligt musik til de billeder du der har taget, så vil du blive bange for mine egne billeder.

Måske han har ret, jeg er ikke ret god til gyserfilm;-)
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Marina 7. november 2008 at 19:02

  Jeg syndes det er et helt fantastisk billede, hvor man virkeligt kan mærke den kommende vinter. Tak for det.

 • Reply Catarina 7. november 2008 at 19:21

  Marina
  Vinteren står der ude og banker på og hvis den medbringer meget sne, er den meget velkommen. 😉

 • Reply Pernille 8. november 2008 at 00:05

  Jeg kan næste se varulven farer forbi 🙂

 • Reply Catarina 8. november 2008 at 08:08

  Perneille
  Ja nu du siger det. 😀

 • Skriv en kommentar