Sjov i mørket

7. november 2008

Det er snart helt mørkt når jeg kommer hjem fra arbejde. Den smule lys der er når jeg tager på arbejde er også ved at være på retur. Men derfor kan jeg jo godt prøve at tage billeder udenfor. Ikke fordi der er så meget at se, men sjovt er det dog også lidt koldt, når man som jeg, glemte at tage en trøje på.

moerkt

Søren sagde:

hvis vi satte noget ugyggeligt musik til de billeder du der har taget, så vil du blive bange for mine egne billeder.

Måske han har ret, jeg er ikke ret god til gyserfilm;-)

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Marina 7. november 2008 at 19:02

  Jeg syndes det er et helt fantastisk billede, hvor man virkeligt kan mærke den kommende vinter. Tak for det.

 • Reply Catarina 7. november 2008 at 19:21

  Marina
  Vinteren står der ude og banker på og hvis den medbringer meget sne, er den meget velkommen. 😉

 • Reply Pernille 8. november 2008 at 00:05

  Jeg kan næste se varulven farer forbi 🙂

 • Reply Catarina 8. november 2008 at 08:08

  Perneille
  Ja nu du siger det. 😀

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.