Menu
Hverdagen

Efterårsmørket

I mens mørket falder på og månene står op, går jeg rundt og tænder alle stearinlys i huset. Her er der placeret lys i alle rum, på nær det ene badeværelse. På den måde føler jeg, at hvert eneste rum byder mig velkommen indenfor.

Søndagen skal trækkes i ørerne, for jeg vil have så meget ud af den som muligt. I morgen starter arbejdsugen atter op og jeg ved der er opgaver om venter på jeg tager mig af dem. Jeg glæder mig til at begynde på dem, men først i morgen.

Nu nyder jeg bare søndagen, lysene og månen som snart er helt fuld. Den og lysene er med til at bryder efterårsmørket, så det knapt er så mørkt.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Elizabeth H.
  9. november 2008 at 17:47

  Det er en flot måne, du der har fanget 🙂

  Jeg elsker også stearinlys – jeg synes bare det er så hyyyygeligt 😛 specielt i vinterhalvåret..

  Reply
 • Catarina
  10. november 2008 at 06:09

  Elizabeth
  Stearinlysne er det eneste det kan gøre det mørke efterår og vinteren, tåelig. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar