Menu
Dagligdagen

Efterårsmørket

I mens mørket falder på og månene står op, går jeg rundt og tænder alle stearinlys i huset. Her er der placeret lys i alle rum, på nær det ene badeværelse. På den måde føler jeg, at hvert eneste rum byder mig velkommen indenfor.

Søndagen skal trækkes i ørerne, for jeg vil have så meget ud af den som muligt. I morgen starter arbejdsugen atter op og jeg ved der er opgaver om venter på jeg tager mig af dem. Jeg glæder mig til at begynde på dem, men først i morgen.

Nu nyder jeg bare søndagen, lysene og månen som snart er helt fuld. Den og lysene er med til at bryder efterårsmørket, så det knapt er så mørkt.

2 kommentar

 • Elizabeth H.
  9. november 2008 at 17:47

  Det er en flot måne, du der har fanget 🙂

  Jeg elsker også stearinlys – jeg synes bare det er så hyyyygeligt 😛 specielt i vinterhalvåret..

  Reply
 • Catarina
  10. november 2008 at 06:09

  Elizabeth
  Stearinlysne er det eneste det kan gøre det mørke efterår og vinteren, tåelig. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar