Efterårsmørket

9. november 2008

I mens mørket falder på og månene står op, går jeg rundt og tænder alle stearinlys i huset. Her er der placeret lys i alle rum, på nær det ene badeværelse. På den måde føler jeg, at hvert eneste rum byder mig velkommen indenfor.

Søndagen skal trækkes i ørerne, for jeg vil have så meget ud af den som muligt. I morgen starter arbejdsugen atter op og jeg ved der er opgaver om venter på jeg tager mig af dem. Jeg glæder mig til at begynde på dem, men først i morgen.

Nu nyder jeg bare søndagen, lysene og månen som snart er helt fuld. Den og lysene er med til at bryder efterårsmørket, så det knapt er så mørkt.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Elizabeth H. 9. november 2008 at 17:47

  Det er en flot måne, du der har fanget 🙂

  Jeg elsker også stearinlys – jeg synes bare det er så hyyyygeligt 😛 specielt i vinterhalvåret..

 • Reply Catarina 10. november 2008 at 06:09

  Elizabeth
  Stearinlysne er det eneste det kan gøre det mørke efterår og vinteren, tåelig. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar