En hel del pænere med sol

9. november 2008

Nu er solen endelig begyndt at kikke frem og der er knap så mange skyer på himlen. Alt ser altså en smule hyggeligere ud når solen skinner. At det så blæser en ”1/2 pelikan” der er så noget andet.

Jeg har været ude og finde et par (det var 6 stk.) hyacinter mere, da de to jeg har, er sprunget ud. Nu skal jeg så bare lige i Søstrene Grene og have fat i et par hyacintglas mere. Der var der jeg fandt de andre til en ret billig penge, og dem er jeg ret glad for.




- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Perle 9. november 2008 at 19:01

  Hyacinter er smukke med deres mange små blomster der danner en stor. Desværre tåler jeg bare ikke blomsten særlig godt. Heller ikke yasmin og syrener, som jo er lidt i samme dur. Har lige fået en smuk buket i dag….med hyacinter i :o(

  Jeg tænkte faktisk på dig da solen brød frem. At du havde skrevet om manglende sollys på Fyn :o) Det blæser ja, var lige ude og lunte og havde da heldigvis medvind det meste af vejen.

  I øvrigt en tiltalende bog midt i billede – mums 😉

 • Reply Catarina 10. november 2008 at 06:12

  Perle
  Det kan jeg faktisk godt huske du fortalte da jeg nød mine syrener, det er ærgerligt at du ikke kan tåle dem.

  Det er ok vejr at løbe i, jeg er bare nød til at have vat i ørene, eller får jeg djævelsk ondt. 😉

 • Skriv gerne en kommentar