Jeg så den

9. november 2008

I dag var jeg atter heldig at se solen. Jeg fik den at se i sådan ca. 5 minutter, så var det slut, det var ca. det samme i går. Tænk sig, der her ikke være en solskins dag her på Fyn siden sidste weekend, det er altså lang tid, hvis du spørger mig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Madame 9. november 2008 at 09:00

  Jeg synes også, det er rigtig irriterende. Lyset betyder så meget for os, og man har det meget bedre på solskinsdage. Her er det lysegråt lige nu – lad os håbe, solen kommer frem i dag 🙂

 • Reply Catarina 9. november 2008 at 09:17

  Madame
  det ville være dejligt. 🙂

 • Reply Marina 9. november 2008 at 09:48

  I det mindste var det et smukt syn, at dømme efter billedet.

 • Reply Helle K. 9. november 2008 at 11:13

  Jeg nåede også lige at se den 🙂
  To skyer flyttede sig et øjeblik og inden de samlede sig igen, så jeg den lige…

 • Reply Catarina 9. november 2008 at 12:57

  Marina
  Det øjeblik det varede var smukt. 😉


  Helle K.
  Det var næsten på samme måde her. 🙂

 • Reply Elizabeth H. 9. november 2008 at 14:10

  Her kl. 14.09 er her dejlig solskin, hvertfald her på NordFyn 🙂

 • Reply Catarina 9. november 2008 at 14:47

  Elizabeth
  det gør den også her. Jeg vil tro der er sådan ca. 50/50 sol og skyer. 😀

 • Skriv en kommentar