Menu
Teknologi

Nikon

Efter jeg har fået mit nye kamera, har jeg næsten ikke brugt mit lille og handy Canon IXUS. Det er bare ikke det samme at tage billeder med det lille mere. Jeg mangler simpelthen indstillingsmulighederne og billederne bliver ikke som ønsket, som nu månen her i morges, jeg havde aldrig kunne få de samme detaljer frem med mit lille IXUS som jeg fik med det store og de manuelle indstillinger.

Jeg tror ikke jeg sådan lige vender tilbage til et lommekamera igen. Jeg er meget glad for mit spejlreflekskamera. I dag læste jeg en mini anmeldelse af mit Nikon os fpn.

Hvis jeg nogensinde skifter kamera, bliver det helt sikker til endnu et Nikon dSLR. For det første fordi mine nuværende objektiver passer til og for det andet, fordi jeg er vild med Nikon. 😉

4 kommentar

 • Leif
  15. november 2008 at 01:06

  Me 2, jeg er også vild med Nikon 🙂

  Reply
 • Catarina
  15. november 2008 at 11:16

  Leif
  Nikon rules. 😀

  Reply
 • Karolina
  15. november 2008 at 13:18

  Jeg overvejer at skifte til canon 😉

  Reply
 • Catarina
  15. november 2008 at 14:29

  Karolina
  Jaaa right 🙂

  Reply

Skriv en kommentar