Nikon

13. november 2008

Efter jeg har fået mit nye kamera, har jeg næsten ikke brugt mit lille og handy Canon IXUS. Det er bare ikke det samme at tage billeder med det lille mere. Jeg mangler simpelthen indstillingsmulighederne og billederne bliver ikke som ønsket, som nu månen her i morges, jeg havde aldrig kunne få de samme detaljer frem med mit lille IXUS som jeg fik med det store og de manuelle indstillinger.

Jeg tror ikke jeg sådan lige vender tilbage til et lommekamera igen. Jeg er meget glad for mit spejlreflekskamera. I dag læste jeg en mini anmeldelse af mit Nikon os fpn.

Hvis jeg nogensinde skifter kamera, bliver det helt sikker til endnu et Nikon dSLR. For det første fordi mine nuværende objektiver passer til og for det andet, fordi jeg er vild med Nikon. 😉

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Leif 15. november 2008 at 01:06

  Me 2, jeg er også vild med Nikon 🙂

 • Reply Catarina 15. november 2008 at 11:16

  Leif
  Nikon rules. 😀

 • Reply Karolina 15. november 2008 at 13:18

  Jeg overvejer at skifte til canon 😉

 • Reply Catarina 15. november 2008 at 14:29

  Karolina
  Jaaa right 🙂

 • Skriv gerne en kommentar