Menu
Dagligdagen

Fredagsudsigten

Jeg sidder og nyder min morgenkaffe i stilhed og hører kun den knitrende lys af brænde, der brænder i brændeovnen og regnen, som denne fredag morgen slår mod ruderne. Jeg har for længst sagt godmorgen og god dag til Søren, som nu er på vej til Jylland. Det er endnu for tidligt at vække Christian, han får lige en lille halv time endnu. Jeg kan se at mine amaryllisser er sprunget til alle fire verdenshjørner.

Det bliver en dejlig dag. Jeg har ikke meget der skal nås, kun en enkelt annonce til et program, for en udstilling vi skal deltage i, i Florida til januar. Annoncen er skrevet og ligger til godkendelse hos chefen så den skal kun sendes afsted. Et par prisrettelser skal også lige ordnes, men ellers ikke de helt store opgaver. Dejligt med en blød start på weekenden.

9 kommentar

 • Liselotte
  14. november 2008 at 07:55

  Rigtig god fredag til dig. Den lyder til at kunne blive en af de gode, stille og rolig på vej mod weekenden 🙂

  Reply
 • Helle K.
  14. november 2008 at 08:46

  Nyd din fredag 🙂

  Reply
 • Catarina
  14. november 2008 at 09:03

  Liselotte
  Tak og i lige måde. Den bliver rolig uden at blive kedelig, det er dejligt. 🙂


  Helle K.
  Tak det vil jeg gøre. God dag til dig. 😉

  Reply
 • Karolina
  14. november 2008 at 09:07

  Bare denne regn…Hvorfor det regner ? 🙁
  Også rigtig god fredag til dig!

  Reply
 • Madame
  14. november 2008 at 09:20

  Det lyder som en dejlig dag, du har i vente, Catarina. Regnen må godt stoppe for min skyld – her på Amager er det helt mørkegråt. Ha’ en rigtig god fredag :o)

  Reply
 • Pia
  14. november 2008 at 11:27

  Siger du dér at du skal til florida til januar?

  Reply
 • Catarina
  14. november 2008 at 12:33

  Karolina
  Regnen er ved at være en smule træls. Jeg kunne godt ønske mig lid solskin.

  Du må også have en god fredag. 🙂


  Madame
  Det er lige før at novembermåned kun har bestået at gråvejrsdage og ja, nu må regnen godt snart stoppe. 😉


  Pia
  Nej desværre skal jeg ikke med, selvom jeg da godt gad. 😉 Næ du jeg skal bare sørge for at alt materiale og alt det praktiske fungere, når vores folk ankommer derover. 😛

  Reply
 • Pia
  14. november 2008 at 14:29

  Hvor unfair, det er sgu typisk:(

  Reply
 • Catarina
  14. november 2008 at 16:20

  Pia
  Jeps, sådan er det. 😉

  Reply

Skriv en kommentar