Gabene tomt

15. november 2008

Vores ellers så ubemærkede tv, er røget sig en tur så nu er Søren kørt ud og aflevere det til reparation og samtidig købe et som erstatning. Det er ikke fordi jeg tror jeg ville savne det frygteligt, men en lille måned uden, er sikkert heller ikke sjovt.

Jeg er lidt spændt på hvad det er for et Søren kommer hjem med, og om det overhovedet er pænt, ikke fordi tv-apparater er pæne i forvejen, men der er klart nogle som er pænere end andre. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Madame 15. november 2008 at 12:10

  Det var ærgerligt, at jeres tv opgav ævred! Jeg giver dig helt ret i, at nogle er pæne, og andre er det modsatte. Vi ser heller ikke meget tv, men ligefrem helt at undvære ville jeg heller ikke bryde mig om 🙂

 • Reply Anne, Mandagspigen 15. november 2008 at 12:15

  egentlig kan jeg godt lide at se tv…hvis de da bare sendte noget ordentligt 😀 , men det er da godt at der findes en afbryderknap.

 • Reply Catarina 15. november 2008 at 14:35

  Madame
  Næ og nu har vi som også fået et, men meget mindre. 🙂


  Anne
  Jeg har heller ikke noget imod at se tv, men som du siger så er der ikke så meget der er hværd at se. 😀

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.