Menu
DIY

Hækleri

Jeg har bevæget mig ud hvor jeg havde forsvoret jeg ikke ville komme, af den simple grund, at jeg bare har ti tommelfingre, når det deger sig om håndarbejde. Jeg er begyndt at hækle. Det er ski store sager og Søren var da også flad af grin, da han så mig med garn og nål den første gang.

Jeg har pillet op rigtig mange gange, af den simple grund at jeg hæklede så stramt at jeg havde store stikmærker i min pegefinder. Jeg havde så heller ikke lige styr på hvor mange masker jeg skulle bruge og det resulterede i at jeg ikke kunne få pulsvarmeren ud over hånden. Noget af garnet er også gået til på den konto, for uldgarn som bliver hæklet så djævle stramt, som jeg gjorde det, er åbenbart ikke sådan lige at trævle op igen. Men pyt, jeg havde nok alligevel, ellers havde jeg bare været nød til at købe noget mere.

Min mor har fortalt mig, at når jeg hækler i fastmasker, så bliver det meget tæt, og det har hun ret i. Hun fortalte, at hvis jeg ville have det løsere skulle jeg bruge stangmasker, og forklarede så samtidig hvordan man lavede sådan nogle. Jeg er ski ved at blive ret god, til alle de der hækle udtryk. 😉

Dette er hvad der er kommet ud af anstrengelserne, efter jeg i går aftes gik i gang med et noget mere afslappet og løst greb om nålen. Så når jeg først har fattet det og bare slapper af i hønderne, så går det faktisk ret stærkt. Altså efter min målestok.

pulsvarmer1

Jeg er sådan halvvejs med én til den anden hånd og regner med at jeg bliver færdig inden jeg skal i gang men aftensmad.

Jeg må hellere komme ud og købe noget mere garn, her i næste uge og så lave et par mere, men denne gang med stangmasker.

12 kommentar

 • Tina - omme i London
  23. november 2008 at 15:34

  Nej, hvor er du bare god! Bliv endelig ved, det er saadan en dejlig og produktiv hobby. 🙂

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  23. november 2008 at 16:08

  Sådan Catarina…det er skisme da flot gået…kom du bare igang med noget mere 🙂 …øh hvis det bliver for stramt kunne du jo også nuppe et tykkere hæklenål, men så er du jo straks ude i at skulle regne maskeantal og sådan igen.

  Reply
 • margrethe
  23. november 2008 at 16:13

  Hvor er det nogle flotte farver – rigtig godt gået 🙂

  Reply
 • Pernille
  23. november 2008 at 16:56

  Bare klø på, det bliver rigtig godt 🙂

  Reply
 • Ella
  23. november 2008 at 17:10

  Hold da op en debut, hvor er de fine, tillykke med sejren, Catarina 🙂

  Reply
 • Catarina
  23. november 2008 at 18:38

  Tina
  Taaak. 🙂 Jeg håber jeg bliver ved med at synes det er sjovt. Skal i hvert fald have fat i noget mere garn.


  Anne
  Jeg skal prøve at lave et par mere, men skal først lige have noget garn.

  Jeg kunne have nuppet en tykkere hæklenål, men jeg har kun den ene her som jeg købte sammen med garnet. 😉


  Margrethe
  Det er nogle rigtige efterårsfarver. 😀


  Pernille
  Jeg kører som en vanvittig. 😛


  Ella
  Tak skal du have. Ja det er jo ikke noget vildt avanceret, men bare noget simpelt, men jeg er glad for dem. 😉

  Reply
 • Inge
  23. november 2008 at 21:27

  Go for it…. det går jo vildt godt…

  Reply
 • Catarina
  24. november 2008 at 06:16

  Inge
  Det går i hvert fald hurtigt. 😀

  Reply
 • anjoe
  24. november 2008 at 14:20

  De ser rigtig flotte ud, så jeg formoder absolut, at Søren ikke griner mere 😉

  Reply
 • Catarina
  24. november 2008 at 17:08

  Anjoe
  Du fomoder rigtigt – ingen grin her, bare et ønske om ikke at få sådan nogle i julegave. 😆

  Reply
 • Marianne
  27. november 2008 at 09:09

  Hvor er du sej…… Jeg bøjer mig i sandet – pas på det griber om sig…

  Reply
 • Catarina
  27. november 2008 at 17:13

  Marianne
  Tak skal du have – jeg skal nok passe på. 😀

  Reply

Skriv en kommentar