Solskin i dag

24. november 2008

Vaskemaskinen har allerede snurret lystigt i bryggerset. Tøjet er blevet hængt til tørre, opvaskemaskinen er tømt og Christians og min morgen smoothie er lavet og klar til indtagelse om ganske få minutter.

Jeg skal kun lige have føntørret håret, så er jeg klar til at møde verdenen. Jeg har lige taget et kik ud af vinduet og har noteret mig, at jeg skal skrabe bil i dag. Men pyt med det, for det bliver solskin i dag.

Go’ mandag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

9 kommentarer

 • Reply Helle K. 24. november 2008 at 08:44

  Godmorgen og god mandag til dig – strikke Lise 😉

 • Reply Helle K. 24. november 2008 at 08:45

  øh nej hækle Lise må det være…

 • Reply Jonna 24. november 2008 at 08:57

  Det bliver en dejlig dag solen står her og skulle det blive sne gør det kun dagen helt i top. Ha en dejlig dag.

 • Reply Catarina 24. november 2008 at 13:11

  Helle
  Tak skal du have. Jeg synes det lyder bedre med “Flittig Lise” 😆


  Jonna
  Det ville bare være perfekt hvis der ville komme et stort læs sne. 🙂

 • Reply Elizabeth H. 24. november 2008 at 16:13

  Ja, det har været et dejlig vejr i dag – virkelig smukt. 🙂

 • Reply Catarina 24. november 2008 at 17:07

  Elizabeth
  Jeg har nydt solen fra kontoret og havde håbet jeg kunne nå at komme ud og nyden den i det fri, det nåede jeg dog ikke. 😉

 • Reply Søren (Kbh) 25. november 2008 at 02:22

  A pro pro solskin er her et ønske om en god tirsdag 🙂
  http://orkutluv.com/images/Good%20Morning%20(210).jpg

 • Reply Søren (Kbh) 25. november 2008 at 02:28

  Uha da, du må åbenbart markere og copiere og sætte i
  proceslinien og trykke enter, men meningen var god nok:)

 • Reply Catarina 25. november 2008 at 05:58

  Søren (Kbh)
  Sikke en sød og glad sol. Tak for de gode ønsker. 😎

 • Skriv gerne en kommentar