Solskin i dag

Vaskemaskinen har allerede snurret lystigt i bryggerset. Tøjet er blevet hængt til tørre, opvaskemaskinen er tømt og Christians og min morgen smoothie er lavet og klar til indtagelse om ganske få minutter.

Jeg skal kun lige have føntørret håret, så er jeg klar til at møde verdenen. Jeg har lige taget et kik ud af vinduet og har noteret mig, at jeg skal skrabe bil i dag. Men pyt med det, for det bliver solskin i dag.

Go’ mandag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
9 thoughts on “Solskin i dag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.