Menu
DIY / Livet

Garnløs

I går var jeg fast besluttede på, at få noget mere garn hjem, så jeg kunne komme i gang med endnu et par pulsvarmere. Jeg havde set i krak, at der i Aarup var en garnforretning. Og da Aarup er lettere at kører til og finde p-plads i, klokken 16:30 om eftermiddagen, smuttede jeg derned efter arbejde.

Jeg burde have været så klog og havde ringet i forvejen, for den garnforretning eksisterede ikke mere. Skiltet hang der godt nok, men der var ingen butik. Det var lige der, da jeg stod foran den tomme, ikke eksisterende forretning, at jeg ønskede jeg havde sådan en fyldt garnreol, som Liselotte, eller i hvert fald bare en brøkdel af den. 😉

Så i dag står den på Tante Grøn i Odense efter arbejde. Jeg ved de har åben og at de har masser af garn at vælge imellem.

7 kommentar

 • margrethe
  25. november 2008 at 06:54

  Kender godt den der skuffelse, øv 😉 , men held og lykke idag, med at finde skønt garn til din garnreog og nye, smukke, lune pulsvarmere. Og hav en god dag.

  Reply
 • margrethe
  25. november 2008 at 06:55

  hov, der skete et eller andet dér. Der skulle stå : din garnreol og….

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  25. november 2008 at 07:38

  Aiii ja sådan en garnreol vil jeg også gerne have 😀

  Tante Grøn er ikke så tosset en butik..

  Ellers er der Kastanie Strik ved Bogense, men her skal du ringe i forvejen 🙂

  Reply
 • Liselotte
  25. november 2008 at 07:54

  Øv, hvor ærgerligt, men god fornøjelse med indkøbene i dag 🙂

  Reply
 • Madame
  25. november 2008 at 09:40

  God fangst, Catarina, mon ikke det går bedre i dag? Jeg er spændt på at se, hvad du bliver fristet af 🙂

  Reply
 • Helle K.
  25. november 2008 at 11:56

  Sådan er det at bo på landet – jeg ved hvad jeg taler om 🙂 Held og lykke med garnkøbet idag 🙂

  Reply
 • Catarina
  25. november 2008 at 18:04

  Alle
  Jeg var mere heldig i Tante Grøn. Jeg fik hvad jeg var ude efter og endda lidt mere, end de to nøgler jeg kom efter. 😉

  Reply

Skriv en kommentar