Tak for hjælpen

26. november 2008

Det er noget af et ”tak for hjælpen” jeg her har fået. Jeg lavede nogle balkort til en julefrokost – ikke den store grafiske opgave. Men som tak, fik jeg to flasker argentinsk rødvin og summerbird chokolade. Heldige mig!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 26. november 2008 at 20:37

  Heldige du -jeg ville da godt gide at dele 😉

 • Reply Pia 26. november 2008 at 22:37

  Jamen det er jo sådan at man ofte får som fortjent, så nyd du det bare med god samvittighed Cat.:)

 • Reply Catarina 27. november 2008 at 06:14

  Helle K
  Det er da en god idé, det ville jeg godt. 😀


  Pia
  Jeg nød også lidt af chokoladen i går, vinen må vente til en eller anden lejlighed. 😉

 • Reply Madame 27. november 2008 at 08:05

  Sikke en skøn tak-for-hjælpen-gave 🙂

 • Skriv en kommentar