Morgen glæde

Selvom jeg skal ud af døren, og netop morgenerne for mange menneskers vedkommende er fortravlede, så har jeg altid tid. Har jeg altid valgt at prioterede mine morgener højt. Jeg hader at farer rundt og have travlt om morgenen. Jeg elsker at have tid til en god kop kaffe, og her om vinteren er der også fra morgenstunden af, ild i brændeovnen og tændte stearinlysene.

Jeg elsker at have tid og står gerne op meget før end nødvendigt. For jeg tror, at det der den tid jeg invester i morgenen, der er medvirkende årsag til at jeg faktisk altid er i et sprudlende humør når jeg senere lander på jobbet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Morgen glæde”

 • Sådan er det også hos os…Op og have god tid…det er det bedste..allerhelst ville vi alle fire spise sammen hver morgen, men der er en enkelt af os (Jeppe) der ikke altid skal møde tidligt…og så nægter han altså at stå op klokken 6.15 🙂

 • Sådan har jeg det også….. Jeg fatter heller ikke dem der møder ind på arbejdet og først skal til at spise morgenmad på det tidspunkt – det gør man altså hjemmefra i ro og mag…..

 • Anne
  Nu spiser jeg ikke morgenmad, men derfor kan vi jo godt hygge. Jeg kan god forstå at Jeppe ikke vil stå tidligt op de dage han møder sent. 😉


  Madame
  4:45 er også ret tidligt, her nøjes jeg med at stå op kl. 05:40. 🙂


  Marianne
  Selvom jeg står så tidligt op, spiser jeg nu ikke morgenmad, men nøjes med morgenkaffe. Jeg kan god forstå den som måske ikke kan spise når de står op og så venter til de er på job, for så er systemet jo kommet i gang og der er der sulten begynder at melde sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.