Stilhed

29. november 2008

Jeg sidder alene ved langbordet kun med radioen kørende i baggrunden. I bryggerset snurre dagens første maskinfuld tøj, om et øjeblik er den færdig og klar til ophængning. Søren er smuttet ind for at finde en frisør som har tid nu, han syntes han trængte. Christian har fået øjne men slænger lidt endnu. Det er ok med mig, for her er intet der skal nås som ikke kan vente.


Weekenden er gået i gang og kroppen er ved at geare ned og kan nu slappe af. Julepynten kommer nok frem senere i dag, for i morgen er det jo den første søndag i advent. Jeg er ved at komme i julestemning, men ikke så meget at lysten til at hører jule melodier har indfundet sig. Der er ikke så mange melodier som er gode , og hvis dem som så er bliver spillede for tit, så får jeg altså nok.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Madame 29. november 2008 at 10:34

  Det lyder som en hyggelig morgen, Catarina! Det er det også her, hvor jeg skal i gang med julekortene med god musik i højtalerne. Jeg vil hænge mit nye julepynt op om lidt – jeg er så rørt over at Christina har sendt mig noget, hun selv har lavet :o)

 • Reply Catarina 29. november 2008 at 12:36

  Madame
  Det har været en dejlig morgen. Det er noget meget flot julepynt du der har fået. 🙂

 • Reply Marianne 29. november 2008 at 17:54

  Hvad er det med de mænd. De finder altid ud af i sidste øjeblik at de skal klippes. Vi andre begynder at overveje og så ringer vi og bestiller tid 🙂

 • Reply Perle 29. november 2008 at 20:27

  Kan slet ikke forstå, at det allerede er tid til at hive julepyntet frem. Julestemningen har slet ikke indtruffet sig her. Men det kommer jo nok 😉

  God weekend, du har i hvert fald startet den dejligt.

 • Reply Helle 29. november 2008 at 21:07

  Sådan startede min lørdag morgen også – stille og fredeligt … Men efter 6 timers juleshopping i Rosengårdscentret ser det hele lidt anderledes ud. ….. Godt det er blevet lørdag aften og sofatid 🙂

 • Reply Dorthe 30. november 2008 at 00:59

  Ahh – det er lige sådan en weekend morgen skal være 🙂

 • Reply Catarina 30. november 2008 at 07:37

  Marianne
  Jeg ved det ikke – sådan har det været i alle de år jeg har kendt han. 😀


  Perle
  Her er jeg i gang nu og det er faktisk hyggeligt. Jeg plejer heller ikke at være i julestemning før omkring 10. december, men i år er den kommet tidligere. 😉


  Helle
  6 timer i Rosengårdscentret så havde min lørdag også set helt anderledes ud – jeg havde sku været flad som en fregne. 😆


  Dorthe
  Nemlig. 🙂

 • Skriv en kommentar