Ahhh dejligt

1. december 2008

Jeg møde tidligt ind her til morgen, af den simple grund at jeg har p…. travlt, da det er oppe over med prislister, julegaver/kort/kalendere til kunderne og vores december avis udkommer også i denne uge, alt i alt ret travlt. Jeg havde dog så meget fred og ro i morges at jeb nåede mere end jeg havde planlagt og hele dagen har også været uden afbrydelser. Så nu er jeg skisme med igen. Det betyder så også, at jeg kan tillade mig at smutte hjem lidt før. Dejligt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Helle K. 1. december 2008 at 15:36

  Du får lige et klap på skulderen, fordi du er så dygtig 😉

 • Reply Søren (Kbh) 1. december 2008 at 15:39

  Så har du bestemt også fortjent at komme hjem i ordentlig tid.
  Huskede du nu det hele?
  http://www2.ezbbs.net/24/techside/img/1198189577_1.gif

 • Reply Marianne 1. december 2008 at 16:22

  Og sikke skønt jul´et her er på siden 🙂

 • Reply Catarina 1. december 2008 at 17:19

  Helle K.
  Taaakkk. 😉


  Søren (Kbh)
  Jepper jeg har også fået rumpeten med mig. 😆


  Marianne
  Ja her blev skam pyntet i går 1. søndag i advent. 🙂

 • Reply Perle 1. december 2008 at 19:53

  Ohh, altid skønt med fred og ro, så man virkelig kan få noget for hånden. Tiden uden telefoner osv. kan være befriende (selv om de jo også er med til, at give indhold i dagligdagen).

 • Reply Catarina 2. december 2008 at 06:35

  Perle
  I det hele taget er det skønt at sidde der helt alene, der kommer heller ingen ¨kollegaer rendende og “forstyrrer”. Men det vil jo heller ikke være sjovt hvis det var sådan til hverdag. Selvvalgt ro er dejligt. 😀

 • Skriv en kommentar