Menu
Livet

Ahhh dejligt

Jeg møde tidligt ind her til morgen, af den simple grund at jeg har p…. travlt, da det er oppe over med prislister, julegaver/kort/kalendere til kunderne og vores december avis udkommer også i denne uge, alt i alt ret travlt. Jeg havde dog så meget fred og ro i morges at jeb nåede mere end jeg havde planlagt og hele dagen har også været uden afbrydelser. Så nu er jeg skisme med igen. Det betyder så også, at jeg kan tillade mig at smutte hjem lidt før. Dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Helle K.
  1. december 2008 at 15:36

  Du får lige et klap på skulderen, fordi du er så dygtig 😉

  Reply
 • Søren (Kbh)
  1. december 2008 at 15:39

  Så har du bestemt også fortjent at komme hjem i ordentlig tid.
  Huskede du nu det hele?
  http://www2.ezbbs.net/24/techside/img/1198189577_1.gif

  Reply
 • Marianne
  1. december 2008 at 16:22

  Og sikke skønt jul´et her er på siden 🙂

  Reply
 • Catarina
  1. december 2008 at 17:19

  Helle K.
  Taaakkk. 😉


  Søren (Kbh)
  Jepper jeg har også fået rumpeten med mig. 😆


  Marianne
  Ja her blev skam pyntet i går 1. søndag i advent. 🙂

  Reply
 • Perle
  1. december 2008 at 19:53

  Ohh, altid skønt med fred og ro, så man virkelig kan få noget for hånden. Tiden uden telefoner osv. kan være befriende (selv om de jo også er med til, at give indhold i dagligdagen).

  Reply
 • Catarina
  2. december 2008 at 06:35

  Perle
  I det hele taget er det skønt at sidde der helt alene, der kommer heller ingen ¨kollegaer rendende og “forstyrrer”. Men det vil jo heller ikke være sjovt hvis det var sådan til hverdag. Selvvalgt ro er dejligt. 😀

  Reply

Skriv en kommentar