Menu
Livet

Så er vi

..lige ved at være der, altså nede ved den 1. december. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • anette
  1. december 2008 at 18:30

  Jeg tyvstartede med vores kalenderlys og tændte det allerede for nogle dage siden.

  Så er der en chance for, at det når at brænde ned til den 24. når vi faktisk når juleaften 😉

  Reply
 • Catarina
  1. december 2008 at 18:46

  Anette
  Vi plejer at nå med når først, vi er nået til den første. Men så melder problemet sig – husker vi at slukke i tide, jeg tro vi nok kommer til at glemme det, et par gange. 😀

  Reply
 • Perle
  1. december 2008 at 19:54

  Ingen kalenderlys her, vi har simpelt hen ikke fået købt et i tide og kan nu ikke få et der passer til stagen. Vi blev alle 4 enige om, at det var lige meget, da vi jo f.eks. rejser 5 dage her i december. Til gengæld har vi så lavet en ekstra dekoration med almindelig lys.

  Glædelig 1. december.

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  1. december 2008 at 21:53

  Hvorfor skal der være så langt ned til 1. december, og de følgende dage er det så kort tid vi kan have glæde af kalenderlyset….. Bare det var delt lidt mere jævnt ud. Jeg har også nået det i dag, jeg har ikke siddet ved det hele tiden, så havde jeg da fået siddesår 😉
  En dejlig dekoration du har lavet.

  Reply
 • Catarina
  2. december 2008 at 06:17

  Perle
  Jeg var ude for at se om jeg kunne få et godt tykt et til arbejdet, men der var kun de meget tynde tilbage og dem kan jeg ikke så godt lide. Næst år må jeg hellere købe ét så snart de kommer frem. 😉

  Det lyder dejligt med sådan el lille ferie i december, hvor skal I hen?


  Karin
  Jeg ved det ikke, men der er helt sikkert en godt forklaring. 🙂

  Reply
 • Madame
  2. december 2008 at 09:00

  Det ser bare så hyggeligt ud, Catarina – også selv om I må sukke efter at nå ned til den 1. december. Vi har ikke haft kalenderlys, siden Frederik flyttede hjemefra. Men når jeg dit billede, kan jeg se, at vi snyder os selv for en dejlig oplevelse 🙂

  Reply
 • Perle
  2. december 2008 at 17:18

  London 😉 Vi rejser i morgen og kommer hjem søndag. Glæder mig (lige bortset fra flyveturen).

  Reply
 • Catarina
  2. december 2008 at 19:55

  Madame
  Du må se at få det inført igen – for det er rigtigt hyggeligt med sådan et lys med tal på. 🙂


  Perle
  Det er da en dejlig idé I der har fået. I må have en rigtig god tur derover. Og flyveturen klarer du let – den er jo ikke så lang. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar