Menu
Livet

Planlægning

Jeg har tidligere brugt min filofax kalender, men efter jeg fik min HTC telefon som meget enkelt og nemt synkronisere med min PC, har jeg ikke brugt den. Men et par gane i år har jeg manglet den. Det har været situationer hvor jeg har været nød til at tage notater og haft brug for at kunne opslå på flere datoer på én gang, det siger sig selv, at det ikke er helt let på en telefon.

I går ville jeg så lige tage den op af den skuffe den det sidste 1 ½ år har ligge i, for at se hvilket nummer den havde, så jeg kunne bestille ”indmad” til den. Shit, den lå ikke i skuffen, jeg roede det hele igennem, men ingen kalender. Jeg kikkede så de billeder igennem, som jeg tog efter vores indbrud, og så at skuffen hvor kalender normalt lå, stod piv åben. Den kalveskindskalendere kunne tyven så heller ikke stå for, den var også lækker og blød. Gad vide om jeg havde andet vigtigt i den kalender. Jeg håber det ikke.

Jeg orker ikke at tage kontakt til politi og forsikring for den ”smule”, så jeg har her til morgen bare bestilt en ny kalender med “indmad”. Jeg har modtaget en ordrebekræftelse og glæder mig nu bare til at modtage den og se om “indmaden” passer til mig.

~Billeder lånt af filofax.dk

Den nye kalender er også i kalveskind men med lynlås, måske den kan hjælpe med at holde løse papirer inde i, så de ikke falder ud. Den gamle havde en trykknap og nogle gange lå nogle af noterne i tasken og var ret så krøllede. 😉

7 kommentar

 • Deborah
  3. december 2008 at 18:42

  Jeg har ikke overvældende antal aftaler, så jeg har klaret mig uden siden jeg kom ud af arbejdesmarkedet. Jeg har faktisk en kalender, men jeg får den ikke brugt, så det må jo betyde, at jeg kan klare mig. Hvad hedder modellen, for der er dælme da mange… men den der er pæn. Det kunne jo være, man kunne forære en væk.

  Reply
 • Catarina
  3. december 2008 at 18:57

  Deborah
  Jeg synes den er ret fed 😀
  Inde på siden er der ikke rat mange med lynlås, kun 12, men denne model er en Lyndhurst Pocket.

  Reply
 • Søren (Kbh)
  3. december 2008 at 21:19

  Er den tyveknægt ikke blevet fundet? Godt du har købt en ny
  ihvertfald. Her er en PPS teatertur som skal reguleres lidt
  manuelt, altså uden for megen planlægning;-)

  http://www.padronelpaso.net/artymundo/Malaguenha.pps#256,1,Dias nummer 1

  Reply
 • Catarina
  4. december 2008 at 06:06

  Søren (Kbh)
  Nej det er han ikke, jeg tror heller ikke han bliver det. 😐

  Sikke en skøn tur i teatret, tak for den. 🙂

  Reply
 • Elizabeth H.
  4. december 2008 at 15:41

  Det var smart.

  Jeg havde i forvejen skrevet på ønskelisten, at jeg ønskede mig sådan en ligende kalender.

  Jeg plejede også at bruge min mobiltelefon, men har oplevet det samme som dig, at det var svært få et overblik, når jeg skulle koordinere noget mellem flere datoer..

  Nu må jeg se, om jeg få mit ønske opfyldt. Jeg synes de er noget dyre, men det er også “rigtige” kalendere med meget flotte omslag 🙂

  Reply
 • Karolina
  4. december 2008 at 16:38

  Du finder altid nogle lækre ting 🙂

  Reply
 • Catarina
  4. december 2008 at 17:47

  Elizabeth
  Indholdet er heldigvis ikke så dyrt, så det er kun den enegang her hvor jeg kæber hele molovitten at det er en lidt dyr omgang, 😉


  Karolina
  Jeg tror bare jeg er heldig. 😀

  Reply

Skriv en kommentar