Menu
Livet

Smuk nedbrænding

Jeg har været heldig med købet af kalenderlys i år. Der var ingen at vælge imellem, altså udover de dersens helt tynde lys, som jeg ikke bryder mig om, da de simpelthen brænder alt for hurtigt ned herhjemme. Alternativt til de tynde var det her lys og kun det ene her. Jeg snuppede det og tænkte at det nok kunne gå, også selvom tallene er i gul(d) skrift.

Men se nu hvor smukt det brænder, det forsøger åbenbart at være et af de der spindelvævslys. 😉

10 kommentar

 • Helle K.
  3. december 2008 at 07:38

  Det ER da et spindelvævslys – jeg har et magen til 😉

  Reply
  • Lise-Lotte
   14. november 2023 at 21:30

   Hvor er det købt

   Reply
 • Marina
  3. december 2008 at 13:22

  Sådan gør lyset i min advendskrans også. Jeg er vild med det selvom det vist nok skyldes at lyset ikke er af så god kvalitet som dem jeg plejer at have. Spindelsvævslys hvor det er meningen at det skal se sådan ud har jeg også prøvet men faktisk syndes jeg at dit er smukkere.

  Reply
 • Elizabeth H.
  3. december 2008 at 15:21

  Spindevævslys synes jeg er så smukke og romantiske – men det er egentlig sjældent at jeg køber dem :hmm:

  Reply
 • Trine
  3. december 2008 at 16:14

  Det er så smukt, Catarina.

  Reply
 • Catarina
  3. december 2008 at 16:56

  Helle K.
  Jeg troede kun at det var de 6kantede lys der kunne være spindelvævslys. 😀


  Marina
  Det er rigtig t smukt og jeg kan da lige forestille mig en adventskrans med dem i er vildt flot. 🙂


  Elizabeth
  Det kunne være du heller må skrive dem på huskeseddlen. 😀


  Tine
  Tak skal du have. 😉

  Reply
 • Helle K.
  3. december 2008 at 21:14

  Det tror jeg da ikke 🙂

  Reply
 • Catarina
  4. december 2008 at 06:07

  Helle K.
  Der lærte jeg lige noget nyt, tak for det ven. 🙂

  Reply
 • Cecilie
  28. november 2014 at 19:38

  Hej selvom det er lang tid siden, kan du så huske, hvor du fandt sådan et kalenderlys! Jeg leder virkeligt efter et 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. november 2014 at 13:28

   Desværre Cecilie, det kan jeg slet ikke huske. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar