Menu
Hverdagen

Umm weekend

For pokker hvor jeg trænger. Der er ikke noget som en forlænget weekend, denne har jeg glæder mig rigtigt meget til. Lige nu hygger vi med æbleskiver og for et par enkelte af os, står den også på en ualmindelig dejlig kop kaffe, det er slet ingen dårlig måde at starte weekenden på.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

3 Kommentar

 • Leif
  4. december 2008 at 21:13

  Det ser alt for godt ud, Catarina 🙂

  Reply
 • Tina - omme i London
  5. december 2008 at 00:19

  NU glaeder jeg mig til jul!

  Reply
 • Catarina
  5. december 2008 at 06:17

  Leif
  Det var bare godt. 🙂


  Tina
  dejligt der ikke skulle mere til. Jeg glæder mig også. 😉

  Reply

Skriv en kommentar