Umm weekend

4. december 2008

For pokker hvor jeg trænger. Der er ikke noget som en forlænget weekend, denne har jeg glæder mig rigtigt meget til. Lige nu hygger vi med æbleskiver og for et par enkelte af os, står den også på en ualmindelig dejlig kop kaffe, det er slet ingen dårlig måde at starte weekenden på.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Leif 4. december 2008 at 21:13

  Det ser alt for godt ud, Catarina 🙂

 • Reply Tina - omme i London 5. december 2008 at 00:19

  NU glaeder jeg mig til jul!

 • Reply Catarina 5. december 2008 at 06:17

  Leif
  Det var bare godt. 🙂


  Tina
  dejligt der ikke skulle mere til. Jeg glæder mig også. 😉

 • Skriv gerne en kommentar