Morgenkaffe

5. december 2008

Jeg synes morgenkaffen smager en smule bedre denne morgen. Måske er det fordi jeg har mere tid til at nyde den. Jeg har intet hastværk denne fredag morgen, der er rigelig tid til kalender lys og decembermorgenhygge. Dejligt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Helle K. 5. december 2008 at 07:30

  Det lyder skønt – hyg dig rigtig meget på din fri-fredag 🙂

 • Reply Catarina 5. december 2008 at 07:38

  Helle K.
  Du kan tro jeg skal hygge mig. 😉

 • Reply Elizabeth H. 5. december 2008 at 08:31

  Det lyder skønt. Jeg har også fri i dag og på mandag – lækkert med sådan en “forlænget” weekend.

  Jeg har YngstePigen hjemme i dag – det er meningen at hendes briller skal komme i dag, men jeg har ingen ting hørt, så jeg skal lige have ringet til brillebutikken når de åbner her kl. 09, for at høre til hendes nye briller – så er det nemmere at holde hende hjemme fra børnehaven, hvis de skulle være klar (det håber jeg, at de er) 🙂

 • Skriv en kommentar