Morgenkaffe

5. december 2008

Jeg synes morgenkaffen smager en smule bedre denne morgen. Måske er det fordi jeg har mere tid til at nyde den. Jeg har intet hastværk denne fredag morgen, der er rigelig tid til kalender lys og decembermorgenhygge. Dejligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Helle K. 5. december 2008 at 07:30

  Det lyder skønt – hyg dig rigtig meget på din fri-fredag 🙂

 • Reply Catarina 5. december 2008 at 07:38

  Helle K.
  Du kan tro jeg skal hygge mig. 😉

 • Reply Elizabeth H. 5. december 2008 at 08:31

  Det lyder skønt. Jeg har også fri i dag og på mandag – lækkert med sådan en “forlænget” weekend.

  Jeg har YngstePigen hjemme i dag – det er meningen at hendes briller skal komme i dag, men jeg har ingen ting hørt, så jeg skal lige have ringet til brillebutikken når de åbner her kl. 09, for at høre til hendes nye briller – så er det nemmere at holde hende hjemme fra børnehaven, hvis de skulle være klar (det håber jeg, at de er) 🙂

 • Skriv gerne en kommentar