Nat læsning

10. december 2008

Søren er lige kommet hjem med min godnat læsning i aften. Ikke at jeg tror at han regnede med at de skal med i seng, men det kommer de. Det bliver ikke kedeligt læsning og jeg tror heller ikke jeg falder i søvn med bladet nede i hovedet.

Se det er et ugeblad (månedsblad bliver det vist kaldt) efter min smag og det er også de eneste blade jeg bruger penge på, for de der sladderblade som mange ynder at kaste sig over, er, efter min mening, ikke det papir værd som de er trykt på.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Jonna 10. december 2008 at 19:20

  Hver sin lyst, da jeg ikke kan ta billeder ja så siger de ikke mig noget.Men rart der er noget for alle.

 • Reply Anne, Mandagspigen 10. december 2008 at 19:36

  ….og de der sladderblade låner jeg på biblo…og sparer dermed 25-30 kroner hver uge…jaaaaa…det kan jeg lide 🙂

 • Reply Catarina 10. december 2008 at 19:41

  Jonna
  Nej de her blade er nok ikke noget for dig. Godt der findes andre. 😀


  Anne
  Det er sådan det skal gøres og så er der råd til andre ting. 😛

 • Reply Leif 10. december 2008 at 22:59

  Jeg har allerede været i gang med at læse Zoom og det var som sædvanlig interessant læsning.

  Men man skal nok være bidt af en lille amatørfotograf for at kunne være af den mening 🙂

 • Reply Catarina 11. december 2008 at 06:10

  Leif
  Ja det udkom jo d. 4. der ville jeg også have været i gang, men der var vi jo i Hamburg. 😀

  et magasin som Zoom giver ikke mening for andre end fotoentusiaster, ligesom alt om fugle ikke giver mening for mig. Men som Jonna siger: ”rart der er noget for alle”. 😉

 • Reply Madame 11. december 2008 at 06:53

  Det ser spændende ud! Jeg håber, du får nogle gode fif!
  Jeg kan finde på at bruge kogebøger som godnat-læsning, hihi …

 • Reply Catarina 11. december 2008 at 06:55

  Madame
  Dette blad er altid spænnende læsning. -)

  Kogebøger har jeg aldrig prøvet, men det kunne da være jeg skulle prøve dem, jeg har da rigeligt. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar