Menu
Familieliv / Livet

Nu med skæg

Natten til onsdag kom vores store dreng, elle rette og sagt unge mand, hjem fra 6 ugers interrail. Det har været en fantastisk tur med mange oplevelser og nye bekendt – og venskaber. I dag hentede Søren ham i Billund, da han gerne ville tilbringe nogle dage herover hos os. Hvor er det dejligt at have ham hjemme igen og denne gang har den unge mand skæg, hvilket faktisk klæder ham godt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Christian Jørgensen
  11. december 2008 at 21:00

  Tak for din kommentar til mig tidligere, det er rart at der er nogen der kan lide mine billeder 🙂

  Hvor har din søn været henne?
  Jeg overvejer selv at tage ud at rejse når jeg er færdig på gymnasium, så jeg vil meget gerne høre hvordan din søn har båret sig ad. 🙂

  Reply
 • Catarina
  12. december 2008 at 19:25

  Hej Christian Jørgensen.

  Det er lige Catarinas søn, der har rejst, som skriver.
  Jeg har været på InterRail med to veninder, hvor vi tog afsted en uge før vores InterRail-billet begyndte. Den længstvarende billet, man kan købe, gælder en måned, og det var en passende periode at rejse rundt i. Vi rejste mest i Østeuropa, da det er forholdsvist billigt sammenlignet med vesteuropæiske lande. Vi nød især at være i Istanbul, da vi fandt et billigt hostel til 80 kr. pr. nat inkl. en lækker morgenmad.

  Vi sluttede af i Paris 4-5 dage, og der kostede et hostel 180 kr. pr. nat, så ja, hvis du overvejer at rejse en måneds tid, så er InterRail i november-december anbefalelsesværdigt, da det er nemt at finde plads på hostels, som ofte i sommerperioden kan være booket flere måneder i forvejen.

  Håber det var nok information.

  Mvh.
  Daniel.

  Reply

Skriv en kommentar