Menu
Bloggeriet

I forlængelse

..af indlægget om opdateringen til WodPress 2.7, vil jeg lige tilføje, at alt det bag kulissen er, efter min mening, meget letter og mere logisk opbygget end 2.5 og 2.6.

Wordpress 2.7

Jeg er specielt vil med, at jeg for den første side, kan ”møblere” den med lige nøjagtig de ”ting” jeg ønsker, at se når jeg gå ind at døren til admin. Og sidepanelet hvor alle genvejene til plugin, værktøjer og udseende er placeret lodret og i venstre side. Dejligt med overskuelighed.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Marianne
  13. december 2008 at 17:05

  Okay ….. jeg prøver sgu at gøre det i aften….

  Reply
 • Catarina
  13. december 2008 at 17:30

  Marianne
  Go for it. 🙂

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  13. december 2008 at 19:42

  I snakker russisk :-), men gør det bare I to 😀

  Reply
 • Louise
  13. december 2008 at 20:43

  Det er faktisk meget simpelt at opdaterer – jeg kan gøre det helt uden mandens hjælp 🙂 Ta’r dog altid backup først – man kan jo dumme sig noget så grusomt (JEG kan :-)) Men vil give dig ret i, at der er sket en del i denne opdatering – og smart lavet 🙂 Slet ikke spor russisk – kunne dog godt bruge det står på dansk 🙂 Forsat god weekend

  Reply
 • Catarina
  13. december 2008 at 20:49

  Anne
  Jeg ved det. 😉


  Louise
  Det er nemlig meget simpelt og der har aldrig noget som ikke fungerede. Jeg tager fast backup én gang om måneden og får databasen tilsendt på mail engang om dagen.

  Min version som jeg hentede i dag, er altså dansk, men ellers kan du hente de danske sprog filer på http://www.wordpress.dk. 😉

  du må også have en god weekend. 😀

  Reply
 • Olines
  13. december 2008 at 21:33

  Jeg er absolut heller ikke helt med! Men det kommer vel ….

  Reply
 • Catarina
  13. december 2008 at 23:02

  Olines
  Det er fordi, at vi der har eget domæne og kører WordPress på den, indimellem skal opdatere til en ny version og nogle af de opdateringer er der sket ret meget derude i kulissen hvor vi styrer det hele fra indlæg, sider osv.

  Det er det jeg skriver om her. 🙂

  Reply
 • Louise
  14. december 2008 at 07:45

  Det lyder smart, det med at få tilsendt databasen een gang om dagen… 🙂 Måske var det noget man skulle kigge på…. Nu har jeg i hvert fald pladsen til det – Kom lige til at købe 250 GB til mig selv i julegave og har så 150 gb c-drev 🙂

  Reply
 • Catarina
  14. december 2008 at 07:50

  Louise
  Tillykke med din nye eksterne HD, den bliver du glad for. Vi har også to 1/2 cm tykke 250 gb USB HD, det er dejligt med nok plads til backups. Men så meget plads behøbver du ikke til databasen, for den fylder kun 1 mb da den er lavet om til kommasepereret tekst fil. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar