Menu
Livet

Længe ventede opringning

Jeg er lige blevet ringet op af Nordborg Slot Efterskole – Christian er kommet ind! Der er bare så dejligt for Christian – for er der noget han bare vil, så er det at tilbringe 9. klasser dernede.

Nu har jeg lige sendt sønnike en sms og svaret der kom retur var: “YES”. 🙂

12 kommentar

 • Anne, Mandagspigen
  17. december 2008 at 13:46

  åh de efterskoleophold er bare så super..tillykke med pladsen
  😀

  Reply
  • Catarina
   17. december 2008 at 16:55

   Anne
   Tak skal du have. Sønnike er meget glad. 🙂

   Anita
   Tak skal du have, det var næsten den bedste julegave han kunne få. 😀

   Reply
 • Anita
  17. december 2008 at 15:31

  Åhh, dét var dejligt. Tillykke med det 🙂

  Reply
 • Olines
  17. december 2008 at 17:53

  Det er da en dejlig opringning. Mellemste fik besked i sidste uge om, at hun skal tilbringe 9 kl. på Rønde efterskole. Også hun være rigtig glad.
  Det er en skøn oplevelse de får sig der!

  Reply
 • Pernille
  17. december 2008 at 18:08

  Lækkert. Jeg gik på efterskole og det var den fedeste oplevelse. Dengang besluttede jeg på stedet, at den mulighed skulle mine børn også bare have – når de når dertil 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. december 2008 at 19:03

  Olines
  Det bliver rigtig dejligt for dem – værst er det nok for mig. 😀


  Pernille
  Jeg har ikke selv været på efterskole, men synes helt klart at Christian skulle have muligheden, hvis han ville. 🙂

  Reply
 • Madame
  17. december 2008 at 19:23

  Et stort tillykke til Christian! Jeg kender flere unge mennesker, der er meget glade for at gå på efterskole :o)

  Reply
 • Catarina
  17. december 2008 at 19:49

  Madame
  Tak skal du have. 🙂 det har jeg også hørt, nu håber jeg, at Christian og bliver glad for det. 😉

  Reply
 • Fr. Møller
  20. december 2008 at 11:36

  Hvorfor lige Nordborg Slot? Jeg spørger, fordi jeg selv boede på Als i mange år – just spændende er der altså ikke, der er bare kønt. Og selvfølgelig lige den lille detalje, at den årlige musikfestival holdes i slotsparken, og det naturligvis er gratis for skolens elever at komme med – det er jo så at sige, deres baghave, der bliver invaderet.

  Reply
 • Catarina
  20. december 2008 at 12:51

  Fr. Møller
  Af den simple grund at de tilbyder den linje han gerne vil ind på og det er science-linjen. Der er ingen anden skole som tilbyder alt det på én gang. Vi har skam været på besøg dernede flere gange. 🙂

  Om Als er spændende, kommer jo helt an på hvad man forventer og hvem man er. Als kan ikke sammenlignes med KBH ej heller den lille flække vi bor i. 😉 Min mand er også vokset op dernede, så helt ubekendt med øen er vi ikke. 😉

  Reply
 • Fr. Møller
  20. december 2008 at 16:30

  Oh, I see. Men – nej Als er altså ikke spændende – medmindre man synes, det er lykken at fistre rundt i Nørreskoven og kigge på stendysser og lignende – det fik jeg en pæn del af min skoletid til at gå med :-). Men jeg kan jo sagtens se, at mandens opvækst kan være med til, at det ikke bare var lukket land for sønnen, fra kataloget kom ind ad døren.

  Nordborg Slots Efterskole. Tja, når man bor dernede, opdager man den ikke – den er overhovedet (var i hvertfald ikke i “min tid”) ikke en integreret del af lokalsamfundet. Det syntes jeg var ret underligt den gang. En science-linje – det må være noget med Danfoss – de fik jo langt om længe lavet deres “Universe” for nogle år siden.

  Det er sikkert en god skole – og bare mig, der – efter at have tilbragt min barn- og ungdom dernede – virkelig undrer mig over, at en ikke-indfødt vælger det lille, indspiste samfund til :-).

  Reply
 • Catarina
  20. december 2008 at 22:11

  Fr. Møller
  Det er noget med teknik og der foregår også et sammenarbejde med Danfoss. Sønnike er lidt nørdet og ret godt til alt det der teknik. 🙂

  Valget her stået sønnike frit. Jeg sagde til han at han måtte vælge mellem alle efterskoler i DK på nær Bornholm og han vælger så Als. 😉

  Reply

Skriv en kommentar