Menu
Livet

Hjertelig velkommen

Weekenden er endelig skudt i gang og jeg er ved at lave en laaaang indkøbsseddel, som i morgen skal med Søren ud i det pulserende liv. Søren er bare den bedste af os to til at handle stort ind. Jeg har ikke så meget imod at handle, men det skal være lokalt og indkøbssedlen skal helst være så kort, at den i realiteten ikke er nødvendig, ellers går jeg kold og ender med at være alt andet end en engel. 😉

Engle

Jeg er så kvinde for at styre slagets gang herhjemme, både i morgen når der kommer fødselsdagsgæster og juleaften hvor der skal steges og brases. Denne weekend bliver altså skøn og den er altså hjertelig velkommen. Jeg trængte. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Dorthe
  19. december 2008 at 19:32

  Jeg tror vi er mange med en lang indkøbsseddel i denne weekend 🙂 Vi skal alle have købt det sidste inden jul.

  God jagt – og god weekend til dig!

  Reply
 • Catarina
  19. december 2008 at 20:09

  Dorthe
  Der bliver helt sikke en være trængsel, men jeg tror nu jeg kommer til at hygge mig. 😀

  Du må også have en dog weekend og husk at nyde det hele, der er et år til vi er her igen. 😉

  Reply
 • Olines
  19. december 2008 at 20:09

  Vores indkøbsseddel var også alen lang. Weekenden byder først på fødselsdag for manden og derefter julehyggekomsammen. God weekend til dig og dine

  Reply
 • Catarina
  19. december 2008 at 20:11

  Olines
  Her har manden også fødselsdag, så indkøbene er både til fødselsdag og juledagene.

  God fødselsdag og god weekend. 🙂

  Reply
 • Madame
  20. december 2008 at 08:32

  Jeg har det med indkøb lige som dig, Catarina – det lader jeg helst husbond om, og han har ikke noget imod det.
  Ha’ en dejlig lørdag med dine gæster :o)

  Reply
 • Catarina
  20. december 2008 at 08:48

  Madame
  Så er der nok så meget andet vi klare som de ikke har lyst til. 🙂

  Jeg ønsker også dig en dejlig lørdag.

  Reply

Skriv en kommentar