Menu
Livet

LoveBoots

Jeg elsker støvler, sådan har det altid været. Hvert år når efteråret nærmer sig glæder jeg mig til at finde alle mine støvler frem og tage dem på. Jeg passer og plejer mine støvler og har dem derfor også i mange år. Jeg pudser dem og får den forsålet når de trænger.

I gå aflagde jeg atter skomageren i Rosengårdscentret et besøg, da to af mine brune støvler trængte. Det ene par, havde mistet hælen og det andet par var sålen gået løs, efter en dør røg op i hælen på mig. Nu er de atter klar til at blive brugt og jeg er glad.

Støvler

Mens jeg ventede på de skulle blive færdig, gik jeg rundt og hyggede mig med at iagttage mine medborges fortravlede juleshopping. På et tidspunkt kom jeg også, sådan helt tilfældigt forbi den ene skobutik, og jeg måtte lige ind og se hvad de havde på hylderne. Jeg røg direkte hen til afdelingen for støvler og inden jeg havde fået set mig om, stod jeg og prøvede et par terrængående sorte snørestøvler. For filan hvor var de dog dejlige at have på og egentlig klædte de også min fod ret godt. Jeg var nød til at forære mig selv dem.

Angulus Støvler

De er da for fede. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

18 kommentar

 • Anita
  19. december 2008 at 10:16

  Det er de nemlig 😉

  Reply
  • Catarina
   19. december 2008 at 12:56

   Anita
   Vi har god smag. 😀

   Pernille
   Du har også en god smag. 😛

   Madame
   Det kan være at du kan finde støvler på tilbud. 😉

   Stine
   Troede også de ville være for store, men med en sl i er de perfekte. 🙂

   Reply
 • Pernille
  19. december 2008 at 10:28

  Helt sikkert 🙂

  Reply
 • Madame
  19. december 2008 at 10:32

  De er bare så flotte, Cararina! Og det er en god idé at passe godt på sine støvler, Jeg kan se, at jeg også mangler nogle nye, lækre støvler – jeg må ud og kigge :o)

  Reply
 • Stine
  19. december 2008 at 10:33

  Lækre støvler, Angulus? Jeg er så forelsket, men de er lige brede nok til min smalle fod. Desværre.

  Reply
 • Louise
  19. december 2008 at 13:40

  suk – hvem der havde ben til støvler… Det har taget mange år endelig at få lukket op for min sko interesse, men efter min mor har præsenteret mig for angulus, så er jeg altså solgt. Bare lidt træls nogen gange, når man har alt for korte ben til støvler 🙂 Har også et par angulus vintersko og har praktisk talt boet i dem lige siden, de blev købt 🙂 (Jaaa…. også = Gætter på at det er angulus ud fra designet af skoen :))

  Reply
  • Catarina
   19. december 2008 at 13:53

   Louise
   De er bare rigtig dejlige at have på. 😀 Jeg tror også jeg kommer til at bruge dem rigtigt meget. 😉
   De her støvler er faktisk ikke så langskaftet (der er 11 cm op til mit knæ) som så mange andre – måske du skulle prøve dem en dag du aligevel er i en skobutik. 🙂

   Reply
 • Perle
  19. december 2008 at 13:57

  Angulus kan jeg se. Fede støvler.

  Skal selv ud i januar og købe næste års støvler. Kan jo lige så godt spare lidt når jeg ved hvad jeg går efter 😉

  Reply
  • Catarina
   19. december 2008 at 15:06

   Perle
   Lige såfede de ser ud, lige så fede er de at have på. God jagt i januar. 😀

   Reply
 • Deborah
  19. december 2008 at 16:04

  De er superseje! Dem kunne jeg også finde på at forære mig selv, hvis jeg lige faldt over dem 😉

  Reply
 • Catarina
  19. december 2008 at 16:56

  Deborah
  Det skulle du tage at gøre, de er lækre at have på. 😀

  Reply
 • Ella
  19. december 2008 at 18:28

  Jeg eeelsker Angulus – hvor er de flotte – tillykke med dem 🙂

  Reply
 • Catarina
  19. december 2008 at 18:44

  Ella
  Tak skal du haev – jeg forstår godt du eeelsker Angulus, jeg er tæt på at gøre det samme. 😛

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  19. december 2008 at 19:52

  Angulus mit fortrukne skomærke…de er så super at have på, jeg kan godt forstå at du måtte eje det par 😀

  Reply
 • Catarina
  19. december 2008 at 20:10

  Anne
  De er utroligt behagelide at have på en hel dag. Og så sidder de rigtigt godt. 🙂

  Reply
 • Stine
  19. december 2008 at 21:08

  Når jeg er færdig med at læse og på fuld løn igen tror jeg, at jeg skal have et par Angulus, for de er lækre. Indtil da kan mine nuværende støvler godt holde. Selvom de har set bedre dage 😉

  Reply
  • Catarina
   19. december 2008 at 21:19

   Stine
   Det kan jeg godt forstå, for de er bare så behagelige at have på, og så ser de jo brand godt ud på. 🙂

   Reply
 • […] t lille på det ander skab. Skabet med alle mine støvler. Jeg måtte åbne det og ud sprang mine snart 4 år gamle støvler. Hurtigt var vi føder i dem og der var som et gensyn med en gid gammel […]

  Reply

Skriv en kommentar