½ feriefridag

22. december 2008

..har jeg taget mig, så nu er jeg den der er drønet til Nyborg.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Gitte 22. december 2008 at 15:17

  Tak for et dejligt besøg – og en rigtig glædelig Jul til dig og din familie 🙂

 • Reply Catarina 22. december 2008 at 16:24

  Gitte
  Det er mig der siger tak. Dejligt selskab, kaffe og rigtigt lækkert konfekt. 🙂

  I må også have en fantastisk jul.

 • Skriv gerne en kommentar