½ feriefridag

22. december 2008

..har jeg taget mig, så nu er jeg den der er drønet til Nyborg.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Gitte 22. december 2008 at 15:17

  Tak for et dejligt besøg – og en rigtig glædelig Jul til dig og din familie 🙂

 • Reply Catarina 22. december 2008 at 16:24

  Gitte
  Det er mig der siger tak. Dejligt selskab, kaffe og rigtigt lækkert konfekt. 🙂

  I må også have en fantastisk jul.

 • Skriv en kommentar