Menu
Livet

Jeg er et heldigt asen

Vi, min chef/kollega og jeg, havde jo købt kalendergaver til alle i afdelingen. Og det har hele december måned, været så hyggeligt at trække en kollegas navn op at ”hatten”, og glæden ved at se dem pakke gave op har vi alle nydt. Vores kollegaer har så ”rottet” sig sammen og sørget for at vi også fik kalendergave i dag.

Nordica

Se lige et smukt ornament fra George Jensen jeg har fået. For pokker hvor jeg glæder mig til at se den på træet i morgen. Det spil lyset laver i den er fantastisk. Jeg er et heldigt asen, at have sådanne dejlige kollegaer.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Olines
  22. december 2008 at 20:59

  Jeg tror også de er heldige, at have dig – mon ikke det er det de gerne vil sige med den dejlige gave?
  God aften til dig.

  Reply
 • inge - viva italia
  22. december 2008 at 21:04

  Her i december måned har vi på mit arbejde hver haft en kollega vi har været nisser for…. givet små gaver, hjulpet i hverdagen og måske drillet lidt…
  I dag var det så tid for nisseafsløring… og min nisse sluttede af med at give mig en skøn hjemmelavet valnøddesnaps… uhm, hvor er den lækker og jeg glæder mig til at nyde den i juledagene…
  Hvor er vi heldige med gode kollegaer….

  Reply
 • Catarina
  23. december 2008 at 06:29

  Olines
  Det har du nok ret i. 😉 Vi har det også mægtigt godt med hinanden og der er næsten ikke det vi ikke vil gære for hinanden. 🙂


  Inge
  Ja vi er meget heldige. 😛

  Det var da en hyggelig ide og sikke da en dejlig gave at få.

  Sådan en idé, kan vi dog ikke indfører, da mange rejer rigtigt meget og nogen derved ikke vil blive nisset eller have nogen at nisse. (Det er en eksportadeligt jeg er i)

  Reply

Skriv en kommentar