Jeg er et heldigt asen

22. december 2008

Vi, min chef/kollega og jeg, havde jo købt kalendergaver til alle i afdelingen. Og det har hele december måned, været så hyggeligt at trække en kollegas navn op at ”hatten”, og glæden ved at se dem pakke gave op har vi alle nydt. Vores kollegaer har så ”rottet” sig sammen og sørget for at vi også fik kalendergave i dag.

Nordica

Se lige et smukt ornament fra George Jensen jeg har fået. For pokker hvor jeg glæder mig til at se den på træet i morgen. Det spil lyset laver i den er fantastisk. Jeg er et heldigt asen, at have sådanne dejlige kollegaer.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Olines 22. december 2008 at 20:59

  Jeg tror også de er heldige, at have dig – mon ikke det er det de gerne vil sige med den dejlige gave?
  God aften til dig.

 • Reply inge - viva italia 22. december 2008 at 21:04

  Her i december måned har vi på mit arbejde hver haft en kollega vi har været nisser for…. givet små gaver, hjulpet i hverdagen og måske drillet lidt…
  I dag var det så tid for nisseafsløring… og min nisse sluttede af med at give mig en skøn hjemmelavet valnøddesnaps… uhm, hvor er den lækker og jeg glæder mig til at nyde den i juledagene…
  Hvor er vi heldige med gode kollegaer….

 • Reply Catarina 23. december 2008 at 06:29

  Olines
  Det har du nok ret i. 😉 Vi har det også mægtigt godt med hinanden og der er næsten ikke det vi ikke vil gære for hinanden. 🙂


  Inge
  Ja vi er meget heldige. 😛

  Det var da en hyggelig ide og sikke da en dejlig gave at få.

  Sådan en idé, kan vi dog ikke indfører, da mange rejer rigtigt meget og nogen derved ikke vil blive nisset eller have nogen at nisse. (Det er en eksportadeligt jeg er i)

 • Skriv gerne en kommentar