Menu
Livet

Kun i dag

Det har blæst i nat og det blæser ikke mindre nu her til morgen. Vinden fløjter rund om hushjørnerne, det er ikke ligefrem vinterligt, nærmest efterårsagtigt. Jeg skal snart ud i blæsten, jeg skal nemlig på arbejde i dag, men kun i dag, derefter er der også dømt juleferie til mig. Jeg skal godt nok af sted igen på mandag, men hvad gør det, mandag er laaangt væk. Åh som det skal blive godt med nogle sammenhængende fridage, sammen med resten af familien.

Julestjerne

Når jeg får fri fra arbejde, skal jeg på julevisit i Nyborg hos min dejlige veninde Gitte, det bliver hyggeligt.

Jeg ønsker alle en dejlig decembermandag. 😉

4 kommentar

 • Madame
  22. december 2008 at 07:13

  Tak og i lige måde ti dig, Cartarina! Det lyder skønt, at du har så lang en juleferie – jeg har først fri fra i morgen eftermiddag.
  God tur til Nyborg 🙂

  Reply
 • Olines
  22. december 2008 at 07:35

  Jeg sidder også herinde i varmen med kaffe i kruset og tager mod til, at drage ud i mørket. Præcist som dig har jeg ferie efter dagens arbejde.
  Rigtig god dag til dig.

  Reply
 • Karolina
  22. december 2008 at 08:55

  Det kan du godt klare… et par timer 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. december 2008 at 10:30

  Madame
  Du må have en dejlig ferie når du når der til. 🙂


  Olines
  Det blæser som en pelikan, men er ikke koldt. Du må ha’ en god ferie inden længe. 😉


  Karolina
  Det kan jeg og jeg har taget en ½ feriefridag, så nu er ferien tættere på end for lidt siden.

  Reply

Skriv en kommentar