Menu
På tur

Med vinden i håret

Jeg kørte direkte fra arbejde ned til min veninde i Nyborg for at aflevere gaver til hende og ungerne. Gitte bor en ”spytklat” fra stranden og for at komme om til hende, er man nød til at kører langs stranden. I dag var der virkelig knald på havet og jeg måtte stoppe op og ud i blæsevejret, for selv at mærke vinden i håret og suset i skørtet.

Nyborg i december

Nogle gange kunne jeg godt tænke mig at bo med havet som nabo, specielt dage hvor vinden fejer ind over havet.

Nyborg i december

Storebæltsbroen var for øvrigt lukket for høje lette køretøjer.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

 • Louise
  22. december 2008 at 18:37

  Høhø – synes nok jeg kunne genkende lidt 🙂 Vi havde en enkel overnatning i Nyborg på vej hjem fra vores sommerferie som foregik på djævleøen (undskylder påforhånd udtrykket hvis nogle bliver fornærmet – men vi er virkelige rigtig meget vestjyder) 😉

  Det er en hel skøn og speciel udsigt, der er lige der…

  Reply
 • Louise
  22. december 2008 at 18:39

  Glemte lige at tilføje – et af mine ønsker er også at bo med udsigt til hav / Vand… 🙂 Og ikke blot en enkel havedam 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. december 2008 at 18:48

  Louise
  Jeg tror ikke der er nogle der tager dig djævleøen ilde op, det hedder den jo i folkemunde. 😀

  Der er skønt dernede og det uanset vejret. Men vand har også en speciel tiltrækning.

  Havedam er heller ikke så ringe, men kan ikke måle sig havet.

  Reply
 • Gitte
  23. december 2008 at 08:58

  Sikke nogle dejlige billeder, det er utrolig smukt:-) Du har fanget det rigtig flot.

  Reply
 • Catarina
  23. december 2008 at 10:48

  Gitte
  Tak skal du have. 🙂 Du ved jo om nogen hvordan det ser ud. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar