Solen er så smuk derude i horisonten, at det får skyerne til at rødme. Det er dagen før dagen og jeg nyder morgenkaffen. Der er stille i huset, det eneste jeg hører er Sørens fingre som løber over tastaturet og mit eget åndedræt. Christian og han kammerat sover endnu og jeg regner ikke med at hører noget til dem før omkring klokke 10, hvor deres maver nok begynder at skriger på morgenmad. De har spillet til langt ud på natten.
Inden længe vil jeg sætte risengrøden over så den kan komme ind i sengen og hygge sig resten dagen. I aften skal Christian og jeg have risengrød med kanel og smørklar. Umm jeg glæder mig.
Det bliver en vidunderlig dag, det er jeg helt sikker på.
9 kommentar
Marina
23. december 2008 at 09:05Dejligt billede af en dejlig morgen. Rigtig glædelig jul til dig og dine.
Perle
23. december 2008 at 09:17Det har været en smuk morgen i dag. Skønt at kunne skimte solen for engang skyld.
Lyder til, at I får en dejlig dag. Glæder mig selv til, at kunne holde lidt fri 😉
Olines
23. december 2008 at 09:33Sikke en flot morgen derned hos jer. Rigtig god dag.
Madame
23. december 2008 at 09:47Det er meget smukke billeder, du har taget!
Jeg vil ønske jer en glædelig jul :o)
Catarina
23. december 2008 at 10:52Marina
Mange tak og i lige måde. 😉
Perle
Jeg nød den også – så længe den varede. 😀
Du må have en dejlig jul og hyg dig med det bare at have fri. 😉
Olines
Den var mageløs og det var svært ikke at så der i vinduet og bare nyde. 🙂
Madame
Tak skal du have. En rigtig glædelig jul til dig og din familie. 😛
Elizabeth H.
23. december 2008 at 15:21smukke billeder.. Samme middagsret hos os i aften 😉 men jeg sætter den i ovnen pr 100gr (med låg på) – den har har samme virkning som den gammeldags høkasse 🙂
Catarina
23. december 2008 at 15:51Elizabeth
Tak for rosen til billederne. 😉
I ovnen – det har jeg aldrig prøvet, måske jeg skal prøve det næste gang den står på risengrød. Tak for tipet.
Elizabeth H.
24. december 2008 at 11:33Det var så lidt. Jeg havde heller ikke prøvet det med ovnen før – fik selv tippet her i december i år af børnehavens gamle “madmor”. Jeg har lavet det to gange her i december. I går fik jeg ovenikøbet “ros” for grøden af min svigerfar, fordi “det smagte som den gang han var ude og tjene på gårdene” 🙂
Så det var dejligt.. Du skal bare røre i gryden et til to gang pr en time, så er den færdig, men pas på gryden bliver meget varm.
Catarina
24. december 2008 at 12:13Elizabeth
Det var da noget af en kado fra din svigerfar. Jeg glæder mig til at afprøve det engang i januar. 🙂