A Touch of White

26. december 2008

Det ser ikke ud til at vi får sne sådan lige med det første. Men at vågne til en landskab der er smukt indhyllet i rimfrost, lugter lidt der hen ad. For pokker hvor bliver alting dog bare smukkere, med ”a touch of white”.

rimfrost

Det er vist ikke nødvendigt at fortælle, at jeg glæder mig til der kommer rigtigt meget sne, vel?

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Marianne 26. december 2008 at 15:32

  Jeg syntes også det mindede om det og og på dagens gå tur følte det så koldt som snevejr…. mon ikke det snart kommer?

 • Reply Olines 26. december 2008 at 17:42

  Det gør jeg også. Jeg elsker sne…. Bare 5-10 cm, ikk?

 • Reply Madame 26. december 2008 at 18:49

  Wauw, hvor er det flot! I har haft mere rim hos jer, end der har været i Nordsjælland i dag :o)

 • Reply Catarina 26. december 2008 at 18:59

  Marianne
  Jeg lever i håbet og følger troligt med i vejrudsigten. 😉


  Olines
  5-10 cm…der skal meget mere til 😆 gerne 50 cm. 😛


  Madame
  Jeg elsker så naturen er gå gavmild med skukke senarier. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar