Lysseslukker

26. december 2008

Jeg tror jeg vil puste lysene ud sige godnat. Che venter på natbordet. 😉

Aftenbelysning
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Madame 27. december 2008 at 09:27

    Sikke et skønt billede, Catarina! Jeg håber, Che er en spændende bog :o)

  • Reply Catarina 27. december 2008 at 12:28

    Madame
    Tak skal du have – Che er meget spændende læsning. 😀

  • Skriv gerne en kommentar