Dyt dyt skal vi byt

27. december 2008

Jeg skal ud og bytte julegaven fra firmaet. I år fik vi en evasolo termokande og to bodum glas. Vi har en termokande om vi er meget glade for og vi bruger den kun når vi har gæster. Det vil være pjat at have endnu én stående, den ville bare komme til at samle støv og det samme ville de to bodumglas.

firmajulegaven

Så Inspiration skal besøges i dag, jeg ved allerede godt hvad jeg skal have i stedet. Jeg vil gerne have et mandolinjern i rustfristål. Jeg håber de har én på lager, ellers regner jeg med at de kan bestille en hjem.’

Jeg tror jeg kommer til at stå i kø i dag, det er jo stor bytte dag. Men jeg har opdateret mit tålmodighedsgen så jeg er klar.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Madame 27. december 2008 at 09:26

  God bytur, Catarina, ja, der er nok mange, der skal bytte julegaver i dag. Jeg kan nu godt forstå, du ikke vil have en ny termokande til kun at samle støv. Men hvad er et mandolinjern?

 • Reply Catarina 27. december 2008 at 12:30

  Madame
  De havde desværre ikke mit mandolinjern. Du kan de her hvad et mandolinjern er for et:

  http://www.butikjespors.dk/images/mandolinjern—bronnum.jpg

 • Reply Perle 28. december 2008 at 09:14

  Flot at I overhovedet kan bytte jeres firma julegaver. Har i gennem de sidste 10 år fået 4 termokander, rimlig surt. Givet og solgt nogle, så der kun er 1 tilbage.

  • Reply Catarina 28. december 2008 at 10:17

   Perle
   De er altid købt hos Inspiration i Rosengårdscentret og der er også altid byttemærke på. Det er da træls at du på ti år, har fået 4 termokander, det er der da ingen der har brug for. Godt du er kommet af med dem af anden vej, men alligevel.

  Skriv en kommentar