Menu
Livet

Slut

Så er julen slut, både her på bloggen og herhjemme. Al julepynt er pakket ned i julekassen og sat i kælderen. Juletræet er også lige blevet rippet for pynt og der er ligeledes sat ned i underetagen. Det eneste der er tilbage er en enkelt juledekoration, som endnu ikke er brændt helt ned. Nu er det almindelig weekend og arbejdet kalder igen på mandag.

sidste-rest-jul

Lige så dejligt det er at lave adventskrans, juledekorationer og pynte på herhjemme, lige så dejligt er det, at her nu ser ”normalt” ud igen.

12 kommentar

 • Madame
  27. december 2008 at 13:34

  Jeg tror, jeg vil følge dig og tage mine fine kræmmerhuse ned i dag! For det er jo ikke jul længere :o)

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  27. december 2008 at 13:37

  sådan har jeg det også….venter dog til i morgen…orker ikke i dag efter en arbejdsdag på biblo…:-) jo måske bloggen ændre udseende lidt senere 🙂

  Reply
 • Karolina
  27. december 2008 at 13:48

  Jeg har også pakket al julepynt. Juletræet er også væk… jeg savner det lidt 🙂

  Reply
 • Belle Blues
  27. december 2008 at 13:53

  Hmm.. i min familie plejer vi at lade det hele hænge et stykke tid. Men vi pynter til gengæld først op få dage før juleaften, som regel. 🙂

  I min egen lille single-hybel har der næsten ingen julepynt været.. så det kan pakkes væk på få minutter, når jeg en af dagene bliver træt af at se på det…

  Reply
 • Catarina
  27. december 2008 at 14:33

  Madame
  Det syne jeg du skal gøre. Hvis det er det du føler for. Jeg tager det altid ned den 26. eller den 27. så har jeg ligesom fået nok. 🙂


  Anne
  Kan godt forstå du venter, du har jo tros alt også været på arbejde.


  Karolina
  Det er lidt tomt lige når det er væk, men også tomt på den dejlige måde, for så er der mere plads igen. 😀


  Belle Blues
  Sådan havde vi det også engang, men med årene er jeg nået frem til at jeg har det bedst med at få det væk på det her tidspunkt. Jeg kan ligesom trække vejret igen. Jeg elsker julen, men jeg elsker også når den slutter. 😉

  Reply
 • Deborah
  27. december 2008 at 14:41

  Det er godt nok for tidligt efter min smag, men sådan er vi forskelllige! Selvom jeg ikke er i Julehumør som sådan mere, el. overhovedet ikke har færet elsker jeg at kigge på mit Julepynt. Og det er kun den ene gang i året, så det får lov at hænge/stå til Nytårsmorgen.

  Reply
 • Elizabeth H.
  27. december 2008 at 15:35

  Jeg kan sagtens følge dig. Jeg af pyntede juletræer i går og smed det ud på terrassen

  Jeg venter dog med julepynten til 1. januar. I mit barndomshjem røg julen først væk d. 6/1, men så længe kan jeg ikke “holde” ud at kigge på kravlenisser m.m.

  🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  27. december 2008 at 15:52

  Her er også pyntet af. Jeg har såmænd allerede fået den
  første søde nytårsmail. Så nu passer dette link;-)
  http://www.jul.kobaekgaard.dk/count_down/3/count_down.html

  Reply
 • Olines
  27. december 2008 at 17:00

  Du har ret det er skønt både at pynte og af-pynte. Men lige nu kniber det lidt med energien 🙂 så det må blive mandag formiddag kasserne igen fyldes og sættes på loftet. Men så er vi også klar til nytåret i god tid.

  Reply
 • Catarina
  27. december 2008 at 17:21

  Deborah
  27 dage er nol for mig, for alt i december har noget med jul at gøre. Nu kan jeg ånde og er klar til at tage på arbejde på mandag uden at skulle tænke jul. 😀


  Elizabeth
  Julepynten i mit stod også til efter jul, men der var forretninger heller ikke så tidligt ude om her de sidste mange år. Jeg tror det er noget af grunden til at jeg gerne vil have det væk nu. 🙂


  Søren
  Tak skal du have, det har været en dejlig dejlig jul. Og alt godt får jo som altid en ende. 😉


  Olines
  Hvis jeg ikke skulle starte op på job på mandag, havde pynten måske fået lov til at blive til i morgen tidlig, og så alligevel ikke. Jeg glæder mig til en dejlig søndag som hverken er julet eller noget andet. 😛

  Reply
 • Perle
  28. december 2008 at 09:15

  Her skal der pakkes ned i dag og jeg glæder mig til, at få mit hjem “igen” 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. december 2008 at 10:21

   Perle
   Glæd dig, det er som om man letter kan ånde. Jeg holder meget af julen, men hverdagen er altså det bedste. 😉

   Reply

Skriv en kommentar