Menu
Livet

Filmaften

Jeg skal se film lige om lidt. Sjældent glædet mig så meget til en film som jeg har glædet mig til National Treasure som sendes på TV2 om kanske få minutter. Jeg er klar til at blive underholdt med hemmelige koder og skattejagt. 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • anette
  1. januar 2009 at 21:09

  Du bliver ikke skuffet – det er en rigtig god film 🙂

  Reply
 • Perle
  2. januar 2009 at 07:07

  Fantastisk film 🙂

  Reply
 • Madame
  2. januar 2009 at 07:42

  Det lyder spændende, Catarina, vi så Livvagterne på DR1, og det var også en stor oplevelse :o)

  Reply
 • Catarina
  2. januar 2009 at 07:51

  Alle
  Der var et par steder hvor den lige var en tand for “amerikanerplat”, men eller en dejlig film og jeg følte mig bestemt underholdt de næsten to timer og hvis den skulle blive sendt igen på et tidspunkt, så vil jeg da gerne se den igen. 😀

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  2. januar 2009 at 11:18

  Jeg var med på samme kanal efter en hyggestund med Livvagterne på DR1. Derefter blev det for meget for mig, med al den TV 😉

  Reply
 • Catarina
  2. januar 2009 at 14:53

  Karin
  Jeg så også kun den film i går – men den var nu også ret underholdende. 😀

  Reply

Skriv en kommentar